„Regele”, sub control judiciar

Regele autointitulat al romilor, Dorin Cioabă, a fost plasat, joi, sub control judiciar în dosarul de evaziune fiscală cu prejudiciu de peste 5 milioane de euro, instrumentat de Poliţia Mehedinţi. Dorin Cioabă a părăsit Arestul IPJ Mehedinţi, după ce fusese reţinut, transmite corespondentul Mediafax.
Cercel Fănică, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, a declarat, joi, că şase persoane au fost plasate sub control judiciar în acest dosar de evaziune fiscală.
„Faţă de cele şase persoane s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar, în consecinţă au fost puse în libertate”, a spus Fănică.
Sighişoara Cioabă, soţia autointitulatului rege al romilor, Dorin Cioabă, a declarat, corespondentului Mediafax, imediat după ce soţul său a ieşit liber din clădirea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, că acesta se simte rău.

„Soţul eu nu se simte bine şi nu poate să vorbească. Este o măsură corectă. Este liber”, a spus soţia lui Dorin Cioabă.
La rândul său, fratele lui Dorin Cioabă, Daniel, a afirmat că Dorin îşi va demonstra nevinovăţia fiind liber.
„E o măsură corectă, pentru că el în arest nu se putea apăra, trebuie să își angajeze un expert contabil care să demonstreze că nu este vinovat. Este foarte bine că este în libertate, pentru că el poate să își rezolve și să își demonstreze nevinovăția”, a spus Daniel Cioabă.

Autointitulatul rege al romilor, Dorin Cioabă a fost reținut, în timpul nopţii de miercuri spre joi, în urma audierilor care au avut loc la Poliția Mehedinți, într-un dosar de evaziune fiscală al cărui prejudiciu este de peste 5 milioane de euro.

Recomanda