Rețetă rapidă: Măsline prăjite

V-ați săturat să gătiți și să mâncați aceleași preparate? Nu mai știți ce mâncăruri să mai pregătiți familiei?

De (R.C.)
Rețetă rapidă: Măsline prăjite

V-ați săturat să gătiți și să mâncați aceleași preparate? Nu mai știți ce mâncăruri să mai pregătiți familiei?

V-ați săturat să gătiți și să mâncați aceleași preparate? Nu mai știți ce mâncăruri să mai pregătiți familiei? Aveți nevoie de o rețetă rapidă și gustoasă? Avem noi o idee: măsline prăjite.

 

Preparatul are la bază o rețetă turcească, așa că, dacă vă e ușor dor de vară, puteți încerca, mai ales că ingredientele pot fi găsite fie în cămara proprie, fie într-un magazin din apropiere.

 

Ingrediente

300 g măsline verzi

– 3 mozzarella proaspătă (pentru umplutură)
-2 pahare de făină
-4 ouă
-2 pahare de panko
– 1 crenguță de cimbru
-1 crenguță de rozmarin

Mod de preparare

– Scoateți sâmburele măslinelor
– Tăiați mozzarella în bucăți care să încapă în interiorul măslinelor. Îndesați aceste bucăți în măslinele pe care le-ați pregătit.
-Amestecați panko, rozmarin și cimbru proaspăt într-un castron.
– Treceți măslinele umplute prin făină mai întâi, apoi prin ou, apoi prin amestecul de panko pe care l-ați pregătit.
-Prăjiți în baie de ulei la 180 de grade până ce măslinele devin galben auriu și serviți.

Distribuie articolul pe:

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.