Robben, considerat cel mai bun jucător al turneului final

Arjen Robben a fost cel mai bun fotbalist al Cupei Mondiale din Brazilia, sunt de părere cititorii cotidianul.ro care au răspuns în ultimele 24 de ore la întrebarea noastră („Cine credeţi că merite să câştige Balonul de Aur?”)

În clasamentul cititorilor noştri, atacantul olandez a fost urmat de James Rodriguez şi Lionel Messi, cel care a primit trofeul oficial.

Mai jos, clasamentul celor care ar fi meritat să câştige Balonul de Aur, după părerea celor 123 de cititori ai cotidianul.ro care au răspuns la întrebarea noastră.

Cine credeţi că merite să câştige Balonul de Aur?

  1. Arjen Robben (Olanda – atacant) 41.463%
  2. James Rodríguez (Columbia – mijlocaş) 19.512%
  3. Lionel Messi (Argentina – atacant) 12.195%
  4. Thomas Müller (Germania – mijlocaş)10.569%
  5. Toni Kroos (Germania – mijlocaş) 4.878%
  6. Angel di María (Argentina – mijlocaş) 3.252%
  7. Javier Mascherano (Argentina – mijlocaş) 3.252%
  8. Philipp Lahm (Germania – fundaş) 2.439%
  9. Neymar Jr (Brazilia – atacant) 1.626%
  10. Mats Hummels (Germania – fundaş) 0.813%
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.