România, învinsă în al cincilea meci din preliminariile CE de baschet feminin

Naţionala de baschet feminin a României a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, de reprezentativa Suediei, scor 93-78 (47-28), în cea de-a cincea partidă din grupa D a preliminariilor CE din 2013, informează Mediafax.

Tricolorele nu au reuşit să obţină a doua victorie în faţa Suediei în grupa D, cedând partida de sâmbătă, după un joc mai puţin reuşit, mai ales în prima parte.
De la nordice s-au remarcat ca marcatoare F. Eldebrink – 32 puncte, Yderstrom – 15 şi E. Eldebrink – 12, în timp ce pentru România cele mai multe puncte au fost marcate de Mărginean – 23 puncte, Stoenescu – 14 şi Pavel – 11.

Echipa României va avea în continuare următorul program:
– 04 iulie 2012 – România – Germania (Targovişte, ora 18:00)
– 11 iulie 2012 – Spania – România (Madrid, ora 20:00)
– 14 iulie 2012 – România – Bulgaria (Targovişte, ora 18:00).

Primele două clasate se vor califica la turneul final din Franţa (15-30 iunie 2013).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.