Rovana Plumb, în locul lui Adrian Năstase

Rovana Plumb a fost votată, vineri, în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, fiind singurul candidat pentru această funcție.

Plumb a declarat că vrea să transforme departamentele consiliului într-un mecanism mai dinamic, cu o nouă organizare, care să lanseze mai multe iniţiative legislative cu şanse de reuşită. Totodată a spus că vrea să formeze zece departamente care să fie în strânsă legătură cu structurile locale.

Rovana Plumb şi-a anunţat public candidatura, în 7 martie, la Romexpo, propunerea fiind făcută de Viorica Dăncilă, liderul delegaţiei social-democrate la PES.

Plumb a spus atunci că vrea să facă echipă cu Victor Ponta şi cu Liviu Dragnea.

Funcția de președinte al Consiliului Naţional al PSD a fost deținută efectiv de Adrian Năstase până a intrat în închisoare și neocupată până acum.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.