S-a decis locul desfăşurării meciului de rugby România-Spania

Meciul dintre naționalele României și Spaniei din 18 februarie, din cadrul Rugby Europe Championship 2016-2018, se va disputa pe stadionul ”Emil Alexandrescu” din Iași, scrie site-ul FRR, conform AGERPRES.

Partida va începe la ora 14,00, intrarea fiind liberă.

”Stejarii” se întorc astfel la Iași după ce sezonul trecut au obținut aici două victorii categorice, 30-0 cu Rusia și 61-7 cu Germania.Integral pe AGERPRES

Sursa: AGERPRES

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Eugenia Solomon 1416 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.