S-au lansat telefoanele Android pentru fanii Disney

Disney Mobile a anuntat doua modele noi de telefoane care poarta celebrul brand al studiourilor de animatie. Acestea se numesc DM011SH, respectiv DM010SH si ambele sunt bazate pe sistemul de operare Android, potrivit realitatea.net.

DM010SH va include un display 3D de 4 inci, si intra in gama de telefoane Disney ca modelul de top. In modul 2D, display-ul afiseaza informatiile in rezolutia 960×540, dispune de un display dual-core de 1 GHz si are camera foto de 8 megapixeli.

DM011SH este insa un model mai “firav” care dispune de o tastatura cu slider, insa are avantajul ca este rezistent la apa. Display-ul de 3.4 inci vine cu rezolutia 854×480, insa camera si procesorul incluse in acest telefon sunt identice cu cele din DM010SH.

Ambele telefoane vor veni echipate cu versiunea 2.3 de Android, dar si in diverse culori.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.