Șapte mașini avariate în urma a trei incendii în Capitală

 Șapte mașini parcate au fost avariate, în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică, în urma a trei incendii în Capitală, pompierii suspectând că incendiile au fost provocate, anunță Poliția Capitalei.

Reprezentanții Poliției Capitalei au anunțat că în noaptea de 31martie/1 aprilie, pe raza Sectorului 1 din Capitală au fost sesizate trei incendii, în urma cărora șapte autoturisme parcate au fost avariate în diverse proporții.

Polițiștii Secțiilor 2 și 4 au declanșat verificări.

„Având în vedere concluziile preliminare ale pompierilor care s-au deplasat pentru stingerea incendiilor, care duc spre ipoteza că incendiile au fost provocate, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-au produs evenimentele și pentru identificarea persoanei/persoanelor care au recurs la o asemenea acțiune”, potrivit Poliției Capitalei.

 

       

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

1 Comentariu

  1. Erau cumva parcate pe trotuar, sau in statia de autobuz?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.