Secretarul general al NATO vine la Bucureşti

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, soseşte joi în România, urmând să se întâlnească cu ministrul Apărării Mircea Duşa.

Scopul întâlnirii este acela de a vizita sediul Unităţii pentru Integrarea Forţelor NATO (NFIU) din Bucureşti, acolo unde vor avea loc și declarații de presă, conform unui comunicat al MApN.

Stoltenberg s-a întâlnit în ianuarie, la Bruxelles, cu preşedintele Klaus Iohannis, iar temele de discuţie au vizat atunci finanţarea Armatei, în condiţiile evoluţiilor de securitate din regiune, la baza de la Deveselu şi la prezenţa României în Afganistan.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.