Serena Williams, în optimi la Roland Garros

Jucătoarea americancă de tenis Serena Williams, numărul 1 WTA, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de Mare Șlem de la Roland Garros, după ce a învins-o în trei seturi, 3-6, 6-4, 6-2, pe jucătoarea din Belarus Victoria Azarenka.

Williams o va avea ca adversară în optimi pe compatrioata sa Sloane Stephens, numărul 40 WTA, care a învins-o în turul al treilea, cu 6-4, 6-1, pe jucătoarea bulgară Țevetana Pironkova.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.