Sibiu: O turistă din Ungaria a căzut într-o prăpastie în Munţii Făgăraşului

Un echipaj SMURD venit cu elicopterul din Târgu Mureş, două echipe de salvamontişti din Argeş şi Sibiu şi jandarmi montani au intervenit să salveze o turistă din Ungaria care a alunecat sâmbătă într-o prăpastie de la 2.200 de metri altitudine, în Munţii Făgăraşului, aproape de vârful Lăiţelu.

Conform şefului Salvamont Sibiu, Adrian David, femeia a fost găsită conştientă şi a fost asistată de un salvamontist din Gheorghieni. Deocamdată nu se ştie cu exactitate starea ei de sănătate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.