Simona Halep a fost scoasă de pe listă! E oficial

Simona Halep, care încă așteaptă un verdict după ce a fost suspendată provizoriu pentru dopaj anul trecut, a fost scoasă de pe lista participantelor la ediţia din acest an a  US Open, relatează AP.

Asociaţia Americană de Tenis a precizat că Halep „a fost retrasă automat” în momentul în care a avut loc tragerea la sorţi a calificărilor de la acest turneu.

„Potrivit Regulamentului de Grand Slam, Simona Halep a fost retrasă automat de la US Open, din cauza suspendării temporare, în momentul tragerii la sorți pentru meciurile din calificări. Taylor Townsend ajunge pe tabloul principal”, a informat site-ul US Open.

În timpul unei suspendări provizorii, o sportivă nu este eligibilă pentru a concura sau a participa la niciun eveniment omologat.

Simonei Halep nu-i vine să creadă. Nici nouă

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

7 Comentarii

  1. Dumnezeu nu da cu parul…cati au murit sau sunt cronic bolnavi in urma „recomandarilor” ei „sanitare”…? ar trebui pusi la zid zilnic toti propagandistii crimei organizate. a genocidului romanilor, pentru ca ei sa se supra-imbogateasca pe indatorarea noastra. ne-au ucis batranii, tinerii si copiii. ne-au indatorat. acum vor sa traga tot pe noi. sa contribuie la achitarea datoriei Romaniei toti cei care au propagat si manipulat aceasta CRIMA. PLATITI DATORIA TARII P A RA ZI TI LOR! nu, nu lasati sa treaca asta. pentru ca altfel se va repeta.

  2. Judecatorii aia sunt exact ca ai nostri. Judeca (cu intentie) o cauza extrem de simpla timp de zece ani. Oare cate file or fi intre copertile acestui dosar? Or fi mai mult de zece?

  3. Sistemul mondial. Cu aceleasi simptome ca ala din Romania. Unul fiind procese/judecati interminabile deschise fara probe concludente apoi urmeaza taraganarea la nesfarsit…Este evidenta intentia de a distruge cariera ei nu exista nicio scuza sa amani atata timp o decizie.

  4. Prigoana asupra cetatenilor romani indiferent unde s-ar afla, a inceput de cand era petrov betivanul turnator in a doua parte a primului mandat, mai precis, cand a iesit la anul nou cu sticla si sorbea ca porcul, acum nu e altceva decat continuitate. Pacat de munca acestei profesioniste! P.s. sa nu uitam ca si Williams tenismena, a trecut prin cam aceeasi prigoana dar cu ea pentru ca e ameri nu a tinut prea mult.

  5. Trebuia scoasă din circuit. Prea făcea pe religioasa,prea des își făcea cruce! Creștinismul este opozant al lumii bazate pe reguli. Toate mijloacele de a-l elimina sint binevenite!

  6. Nici nu stim,in buna traditie romaneasca,sa ne bucuram sau nu de nesansa unui sportiv roman

  7. Ceea ce se intampla, sub ochii nostri, cu Simona Halep este o mizerie mondiala! Si nu înteleg de ce trebuie ea sa plateasca pentru ca cei mai venal criminali au pus mâna pe țară si si-au luat-o pe persoana privata! Iar romanii, in sine, sa nu se mai planga ca n-au miscat niciodata la luptă! Romanii stiu numai sa jeleasca si sa se târasca in genunchi! Vezi bine ca asa cum se târăsc, asa si traiesc!
    Dar de Simona imi pare foarte rau! Toti din jurul ei au tras-o in jos! Am o lista de banuiți dar nu are rost sa o amarasc pe biata față! O iubesc si o tin in inima mea! Ea urca tare si in forță si multi nu puteau sa-i țina urma si au lovit-o. Ii blestem pe toti care si-au bagat gheara otravita in viata acestei copile extrem de muncitoare! Ma tem pentru sanatatea ei! Ii tin pumnii si ma rog la Dumnezeu sa judece El iar pe Simona sa o intarească. A fost pedepsita nejust si cu supra de masură! Doamne ajută! Ma tem ca jigodiile tot din Romania sunt!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.