Simonei Halep nu-i vine să creadă. Nici nouă

Simona Halep, suspendată de aproape un an, a ieşit din top 1.000 WTA, după ce a coborât 562 de locuri în clasamentul mondial, dat publicităţii luni. Ea este acum pe locul 1.140, cu 10 de puncte.

Sorana Cîrstea este jucătoarea română cel mai bine clasată, în urcare un loc, fiind pe 30, cu 1405 puncte.

După o cădere de un loc, Irina Begu este pe 40, cu 1197 puncte.

Pe locul 59 se menţine Ana Bigdan, cu 952 de puncte.

Jaqueline Cristian este pe locul 100, după o urcare de două locuri, cu 711 puncte.

Poloneza Iga Swiatek rămâne lider mondial cu 9955 de puncte, urmată de belarusa Arina Sabalenka, cu 8746 de puncte, şi de americanca Jessica Pegula, cu 5945 de puncte.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Author

20 de Comentarii

  1. Cine a afirmat ca nu-i vine sa creada? Simona isi cunoaste prea bine locul hotarat de altii spre deosebire de toti cei care ii au ‘grija’.

  2. „Simonei Halep nu-i vine să creadă”

    Ce titlu este acesta ? Se mira ca au dat-o jos jandarmii mondiali. Asa au facut si cu rusoaica. Asa vor proceda cu toti cei de valoare, trebuie premiati copiii miliardarilor, ordin pe unitate CIA.

  3. Ce nu ii vine sa creada Simonei? Nu exista nicio declaratie ca baza si logica pentru titlul articolului, citez „Simonei Halep nu-i vine să creadă”, ce anume?

    • După un an de căsătorie au găsit-o virgina la un test de sarcina

  4. Ce nu vă vine vouă să credeți? Că dacă nu joci nu acumulezi puncte, iar dacă nu ai puncte ieşi din orice clasament? Ce e aşa de greu de înțeles?

  5. WTA aplica un „principiu” vechi de când lumea: vrea sa se debaraseze de-un jucator fara egal, asa ca se gaseste si pionul care sa-l acuze si suspende, fara drept de apel. Nimic surprinzator (sau de necrezut).

    • Ce nu înțelegeți oameni buni suntem Romani nu alta naționalitate..suntem călcați în picioare și la propriu și la figurat în toate sporturile..

  6. „dacă era alt titlu mai citeaţi articolul?”

    Eu l-am citit ca-i vorba despre Halepa, nu sa vad ce-i in capul autorului. Doar ca in articol nu se scrie ceva nou despre Halepa. ‘ntelegi ?

  7. Divertismentul frivol în masă care se concentrează pe stimularea emoțională și senzorială îi pune pe oameni în pericol de a suferi soarta romanilor, care s-au întreținut în hedonism pâna la uitare si decadere. De la Gând la Stupoare fără Gânduri am trecut de la o cultură a cuvântului scris la o cultură electronică vizuală și auditivă care a produs schimbari subtile, dar devastatoare. Nu ne mai bazăm pe texte scrise pentru a transmite idei, ci pe imagini și sunete. Ca rezultat inevitabil, am devenit condiționați de utilizarea imaginilor senzoriale mai degrabă decât a discursului verbal motivat, caracteristic a ceea ce Postman a numit „Epoca tipografică”. Ne bazăm opiniile și judecățile de valoare, așadar, nu pe rațiune, ci pe impresiile și emoțiile pe care le declanșează. Muzica bună, filmele și alte forme de divertisment pot îmbogăți și echilibra viața noastră. Din păcate, am devenit dependenți nu doar de divertisment de dragul său, ci și de moduri de divertisment care ne înjosesc morala și ne degradează inteligența. Mai mult, mass-media au contribuit la crearea Mass Man, în terminologia înțepătoare a filosofului Jacques Ellul. Mass Man modern este un conformist absolut care merge deoparte pentru a se înțelege. El se identifică cu mulțimea – o generație, un grup etnic, sau ce ai tu – acceptând și vânzând cu amănuntul sloganurile sale, delectându-se în conformitate și mulțumindu-se cu ignoranța. Mass Man nu este nimic nou; el este doar un participant la mafiotele Greciei antice și Franței revoluționare, amplificate de puterea fascinantă a divertismentului de masă modern. Habitatul lui este concertul rock, demonstrația din campus, arena de sport sau oriunde poate fi emoționat de adrenalina de participare în masă.

    extras din ”Bread and Circuses” de Steve Bonta

  8. erată el este doar un participant la ”mulțimile” Greciei antice și Franței revoluționare

  9. Un taximetrist care câștigă 1000 de euro pe lună e foarte atent sa nu și piardă permisul.Cand câștigi milioane de euro nu poți fi atenta la ce ingerezi?

  10. „Cand câștigi milioane de euro nu poți fi atenta la ce ingerezi?”

    Trebuie sa platesti un medic de specialitate. Viata costa, deci, platesti !

  11. Bună ziua!
    Este clar ca sunt mari interese ca Simona Halep sa nu revină pe terenul de tenis! Ca simplu cetățean, care o admir pe Simona va rog sa faceți ceva, sa lansați o opinie…
    Ma întreb dacă era o alta jucătoare din alta tara, tara ar fi lasat-o de izbeliște….????
    Mai are România Federație de tenis???
    Cum este posibil sa nu zică nimeni nimic…
    Ani se zile ne-am mândrit cu Simona, eu și acum sunt mandra de ea și sunt convinsa ca este o inscenare josnica!!!
    Acest tribunal nu poate respecta termenele, sau nu are în ce temei sa ia decizia?
    Chiar nimeni nu zice nimic? „Sa arunce cu piatra cel nevinovat!”
    As vrea sa știe Simona ca mulți oameni o susțin și nu-și pierd speranța!

    • Tenisul este universal! WTA este o politică a tenisului!?…poate rămane o alter-nativă slabă (quoe nocent, docent). Politica face banii (cui prodest)

  12. Când aud ceva de genul „sunt interese ca Halep sa ni participe” îmi dau seama ca cel care emite tâmpenia a renunțat devreme la școală pentru ca au fost „interese” sa fie lăsat prost.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.