Mbappe, pus la zid de francezi 

Presa din Hexagon a primit ca un pumn în plex eliminarea echipei PSG de către Borussia Dortmund, adversar care era considerat ca victimă sigură înaintea celor două manșe ale semifinalei.

PSG se distrase în grupă cu galben-negrii pe Parc des Princes și toată lumea aștepta ca scenariul să se repete. Nici cei mai pesimiști, nici după eșecul cu 1-0 de la Dortmund, nu mergeau până într-acolo încât să nu vadă victoria Parisului la retur și calificarea în finala de la Londra.

Cotidianul L’Equipe este foarte acid la adresa celui mai scump jucător al planetei, deși, culmea ironiei, acesta va pleca la finalul sezonului la Real Madrid la parametri zero, fiind la final de contract. Kylian Mbappe a avut, într-adevăr două prestații mai mult figurative în semifinală, singurul moment în care a amintit de valoarea lui fiind una dintre cele două bare de la Dortmund, petrecute în aceeași fază. La retur, Mbappe era așteptat să dea semnalul unei ofensive furibunde, care să spargă liniile de apărare ale germanilor, dar s-a dovedit a fi unul dintre cei mai slabi jucători ai lui Luis Enrique. Multă lume îl acuză că nu își dorea să joace pentru trofeul Champions League tocmai împotriva viitoarei sale echipe.

Articolul din cel mai prestigios cotidian sportiv francez se intitulează „Flacăra s-a stins“.

”Visul unei cvadruple istorice a fost spulberat marți pentru PSG. Învinsă de Dortmund în manșa secundă a semifinalelor cu același scor ca și în tur (0-1), formația pariziană va trebui să aștepte cel puțin încă un an pentru a câștiga Champions League.

Într-un Parc des Princes incandescent, jocul a fost neinteresant. Prospețimea și încrederea parizienilor ar fi trebuit să facă diferența în fața unui adversar căzut în Bundesliga (locul 5). Dar nimic nu a mers conform planului. Planul antrenorilor a fost fatal pentru colegii lui Kylian Mbappe, primul vizat de acest eșec.

El nu va ridica niciodată Cupa cu ‘urechile mari’ cu iubitul său club, PSG. Jucat în partea stângă, în ciuda faptului că era zona sa preferată, căpitanul ‘Les Bleus’ a fost depășit. Amprenta sa la Paris va rămâne pătată pentru totdeauna”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

2 Comentarii

  1. Să vedeți ce vă fi la gura limbricului de la b1…!
    O să vorbească de oiem ca de Manuela!…Care Manuela, fata(a se citi laba( lui Aron pumnul!…(

  2. „noi cei de la Olympique de Marseille,
    noi si echipa noastra Olympique de Marseille….” -БAИСIЦ, chiar el.
    (banciu,nesimtitu cap de porc)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.