Fotografie cu Navalnîi, mort în biserică

Când moartea confirmă

Echipa lui Aleksei Navalnîi a publicat o fotografie a opozantului rus din biserică, unde vineri a avut loc slujba de înmormântare. Capacul sicriului a fost ridicat în biserică, după cum se poate vedea. De asemenea, au apărut imagini cu mama opozantului rus, care și-a luat rămas bun de fiul său.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

24 de Comentarii

 1. Parcă e un moșneag cu varsta peste 80 ani și nu un tânăr în jurul vârstei de 45-50 ani. Chinuit rău, nu gluma.

 2. Din aceasta fotografie se vede ca slugile lui Putina sunt foarte experte in exterminari.
  Ca-n democratia originala putinoasa, unde n-ai voie sa deschizi pliscul. MaRog.

 3. Mumificatil si faceti loc de pelerinaj la moaste. Cred ca ar trece bine magneti de frigider, brelocuri si pixuri cu poza lui.

 4. Și bunicii noștri după 44 au fost hăituiți,torturați și eliminați precum Navalnii de același regim comunist (editat),la fel cași părinții noștri obligați să servească precum sclavii același regim,la fel că noi care astăzi santem fara oportunități și nu se fura viața ,decenta si demnitatea și unde am fost folositica masa de manevra sa îngrășăm guvernele altor țări,de către neocomunistii (editat) și la fel ca și fii noștri care mai nou sânt constrânși la o societate plina de vicii și degradare.CE MERITA ACESTI PARAZIȚI?🤔

 5. Cum ma poate cineva indobitoci ca in Rusia este dictatura cand ambasadorii amerloc,nemtesc si francez,ai tarilor ce ucid rusi,fac gat in public contra….DICTATORULUI,facand pe fata galagie ca sustin pe aia ce vor sa-l dea jos…Rusnacul Putin este chiar mai democrat si decat democratii ca nu-i expulzeaza pe undeva pe la Murmansk sa ajunga pe jos in tarile lor.Ce s-ar intampla daca o gasca de americani rusi cu votca-n cap ar striga mascari pe la Casa Alba sau pe la Buckingham in frunte cu ambasadorul Rusiei sa-l dea jos pe Bidon sau pe Charles….Se cam intinde coarda si eu tot zic ca Putin este doar un gorbaciovist ce va fi dat jos de vreun maresal Jukov si atunci o sa vedeti voi dictatura nuclearelor.

 6. O fotografie fara autograf aproape ca nu are nici o valoare … si sa te tii acuma pelerinaje pe coate si genunchi la „Mausoleul Navalnii”, ale babelor moscovite !

 7. Poporul rus se imparte in doua:
  -cei care au creiere din randul carora s-au ridicat titanii stiintei si culturii rusre
  -cei fara creiere,alcoolici ‘lipsiti de discernamant si cu un patriotism de turma ‘-definitia lui Soljenitin,-printre acestia, cei care umpleau sala,ieri,cand dictatorul Putin latra si ragaia la Occident
  Sa fi vazut ce mese intinse,ce mancarica si beutura le-a asigurat cateringul a la Putin ieri papagalilor si pinguinilor cu medalii la kilogram, sa nu le ghioraie matele sa nu deranjeze transmisia cuvantarii lui Putin,confesiune a unui suflet de KGBist,platitudini prin care dictatura care conduce Rusia pe panta declinului, mai viseaza sa fie considerata egala SUA

 8. Pare batut sau impuscat in tâmplă…
  Dumnezeu să-l ierte! Rusii l-au omorat daca facea occidentul era blamat.

 9. @parere pai totusi e greu ca-ntrun timp asa de scurt sa gaseasca pe unu care sa-i semene si .. sa mai si moara la timp.

  TATA LOR !🍥🍥🍥 spune:
  26 FEB. 2024 LA 18:54
  BUDANOV tace
  pentru ca „schimbul de spioni”
  atat de straniu iesti-din-context ante-prophetite de
  misteriosul MISHTEAUX a avut …din bunavointa lui PUTIN loc !

  NAVALNII a deja avut o operatie estetica la nas … si i s-au blegit conspirativ urechile !

  PS: Asa ca dun lipsa 🙁 de inteligenat nativa …intelegeti aluziile PROPHETULUI
  doar retroactiv … cu mintea de pe urma !

 10. Mumificat-l si asezati-l langa Lenin. Sa vedem la cine vin sa se inchine cei mai multi rusi.
  [Eduardovici Eduardov KuMotZov, cititor de Pravda si Komsomolskaia Pravda]

 11. Aşa arată un agent străin. Unii nu mai arătau deloc, fiindcă au dispărut în misiune. Din ambele tabere.

 12. 25.000 femei si copii morti in fasia Gaza in cateva luni .
  Nu supara pe nimeni .
  Un infiltrat cia in rusia promovat precum shtoarfelle cardashianeze e bagat in fata de presa extrem de independenta si democratica .
  Halal timpuri .

 13. Măi ce proastă e lumea..
  „Nu-ți fă idol cioplit și nu vei fi dezamăgit.. „

 14. „Și bunicii noștri după 44 au fost hăituiți, torturați și eliminați precum Navalnâi de același regim comunist ” MAI ALES EXTERMINAȚI -ÎN 1947 CÂND A PLECAT MIHAI ROMÂNIA AVEA 15 MILIOANE DE LOCUITORI-CÂN L-AU TRIMIS PE CEAUȘESCU ÎN NEANT-1989 ROMÂNIA AVEA 22 MILIOANE DE TRĂITORI CU ROST -MUNCĂ,CONSTRUCȚIE,INDEPENDENȚĂ,RESPECT INTERNAȚIONAL…” „CURAT ELIMINARE”!

 15. Deci Navalnîi a murit in biserica? Atunci sper ca nu a suferit prea mult in timpul autopsiei care a avut loc inainte de aducerea lui in biserica.

 16. @Ciocolata Lindt – sa stii, mai dulceata de fetitza, ca in cazul mortilor suspecte Medicina Legala executa autopsierea calotei craniene . Se taie cu un fierastrau special osul cranian pentru eventualitatea existenteiunui glont, cum zici tu, aparitia unui cheag de sange cum zise Budanov, sau aparitia unui accident vascular cerebral ischemic, ori hemoragic, etc.Bine, bine toate procedurile sunt dictate de Putin, personal, in astfel de cazuri !

 17. Am uitat sa mentionam ca suntem doua admiratoate ale tanarului Presedinte American Joe Briben Burisma care va castiga curand al doilea mandat democratic.
  Jos tradatorul assange!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.