Șoșoacă se întoarce în toate formele

Geaba s-a șifonat profesorul Cătălin Cîrstoiu. S-a mai retras încă un figurant care ne-a anunțat că se pune capră pentru madam Pandele.

Și uite că a venit știrea că madama Iovanovici (încă Șoșoacă), pînă la terminarea divorțului, a fost admisă în competiție. Adică madama și-ar fi completat și ea semnăturile lipsă, stricate, falsificate, oricum, insuficiente. Au ieșit Cătălin Cîrstoiu, Cozmin Gușă (grupul deliranților și al diversioniștilor) și Marian Marinescu (???).

Ce ne facem cu Șoșoacă în competiție? Dar cu amărîtul puiului de Burduja? Începe porcăiala, ca și în precedentele scandaluri de familie. Acum, se mută între candidați. E de mirare că, pentru diversitatea și culoarea bîlciului, nu s-au strecurat și alții. Pe mine m-ar fi distrat și un candidat la primărie gen Becali sau Mitică Dragomir. Dacă e bal, bal să fie! Și să vină și Borcea, și oarece artiști de manele. Ce, ei nu reprezintă Capitala? N-au și ei idei de concerte, de Sărbători în Centrul Vechi, de cîntat în parcuri sau de Revelion? Nu pot și ei să împartă bani pentru proteze dentare, pentru inseminări in vitro? Mie mi se pare că Tianu Burduja poate conduce, cu Miky Șpagă și cu Adriean Videanu (sforarii din spatele beizadelei, alături de ta-su!), o coloană de autobuze la moaștele Sfintei Parascheva sau la niște hoteluri din insulele grecești. De ce nu? Au hotărît să tragă sfori și să rupă din procentele lui Nicușor Dan, gata, dau concerte, cârnați, bere, excursii, orice. Burduja și Mitică Dragomir au și rețete de bombe atomice și de bombe gastronomice. Cu mămăligă și șmecherie pot arunca în aer absolut orice. Și podul de la Brăila!

Lucrurile decad pe măsură ce marii sforari din politică se amestecă și încearcă să-și adjudece și Capitala, și alte orașe cu bugete importante. Drept pentru care nu avem a recurge la așteptare. Cine se dă mai tare în petic are norocul orbului. Pînă acum, balamucul este tipic sistemului, regiunii și tradiției autohtone.

De ce au primit-o pe Șoșoacă? De ce au mînărit legea ca să poată desface Alianța pentru Primăria Capitalei? Ca să intre în joc și Șoșoacă și Tianu Beizadea Burduja, ca să o împacheteze pe Gabriela Firea și să scape de ea. Burduja nu-i decît săgeata otrăvită a PSD în PNL.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 27

80 de Comentarii

 1. Tuasa cashalot este foarte buna, ia voturi de la perdanti. Mahalaua si ospatarii isi impart voturile meritate si se exclud reciproc.

 2. Domnule Nistorescu, a sosit momentul adevărului, voi gazetarii veritabili care a-ți mai rămas, să vă spălați păcatele şi să ne prezentați oameni oneşti pe care îi ştiți, care merită a fi aleşi în scrutinul pentru lokale, ştiți ce zic?

 3. Shoshoaka se transforma,forma ei preferata este de Halka de Sunka afumata.
  I se va face statie de metrou, urmeaza Halka Shoshoaka. Numele real al partidului pe care il conduce este SOS Godacii

 4. Am o singura observatie. Daca ati fi publicat articolul mai devreme, ati fi salvat frumosul editorial despre cea mai importanta sarbatoare!

 5. Maestre drag! Am râs cu lacrimi, am râs cu hohote! Sunteți spumos, viu, energic, etern tânăr, hemoglobinele dvs biconcave, au 16 atomi de Fe2+ nu 4! Pe lângă dvs, dl Dinescu Mircea e mucegait, prăfuit, plin de pânze de păianjen! Școala Ștefan Gheorghiu își spune cuvântul! Dvs jucați în Premiere League nu în Sageata Năvodari! Dragă Maestre, să știți că umorul presupune inteligența nativă, cultivată, întreținută în biblioteci, nopți nedormite, chin interior, căutarea Dumnezeului propriu! Este și dificil și ușor! Dacă te uiți cu bale la gură la A3-CNN cum analfabeta din Bacău, bibliotecara mediocra, e bună de primar al municipiului București, ești de tot rasul! Maestre! Bun de tot Editorialul, bun de tot! Îmi aduce aminte de păpușile Muppets, dvs cu mine suntem cei doi moși care râdem la urmă! Viața e un circ, încearcă să nu fii Saltimbanc în mâna profesorului universitar doctor docent Dan Voiculescu!

 6. Maestre, mă repet! Semănați teribil de bine la umor cu Valentin Șerbu, scriitorul din Tulcea! Umor de premiul Nobel, Herder, Pulitzer, umor de forță mondială! Aveți Cortex de Geniu, trup încă tânăr, băieții din Redacție sunt alături de dvs! Faceți cu toții o echipă grozavă! Sunteți cu toții buni de tot! Ozon 123% concentrație? Cotidianul „singura” Oază de libertate din România! Muriți și voi, murim și noi! Iisus Hristos Mântuitorul citire: Omul nu se hrănește numai cu mâncare ci și cu Spirit! Dacă dispare fizic Maestrul, dispăreți și voi? Mă umflă plânsul! Omul trăiește și cu Spirit, SPI-RIT! Dacă voi închideți, se închide și ceva din Sufletul meu! Vă respect și vă iubesc sincer! Parol! Semnat T.

 7. @Un scârbit de sistem -poti vota pe orcine,și pe soacră -ta,dar nu vota extremiști care se închină la Putin.Ai înțeles, ori vrei să-ți explic altfel?

 8. România dispare de pw hartă dacă eu nu câștig alegerile! Asta e sănătoasă la devla? Firea Pandele Vranceanu Pandele Gabriela: Bucureștiul are nevoie de oameni competenți ca mine! Asta e sănătoasă la cap? Asta e normala la cap? Asta cu Criogenia salvează România ne salvează de șomaj, șobolani, inflație? Amărâta asta cu umeri ascuțiți și cu trei fire de par, ajunsă la menopauză, se dă Ioana D’arc ? Toată pleava se consideră grâu? Mult alcool în România, muuult alcool!

 9. Eu votez Soșoacă daca promite că nu mai călca in veci ambasada Rusiei.

 10. Domnu Nistorescu, incetati pentru o paine sa mai loviti on Sosoaca!
  Altfel o sa credem ca sunteti ca Iliescu, Constantinescu sau Basescu.

 11. Cand vad presa si propaganda hashtag rezist psd-pdl-USR atacand un candidat cu 5%. Sclavilor!
  Uite de aia o sa votez AUR!

 12. Asta e Capitala zilelor noastre: o tiribomba, o vartelnita unde se infoaie toti smintitii. Nici circul hazos care era odata, in special la alegeri, nu mai e astazi. A ramas doar o incateleala de interese electorale racnite din toti bojocii, la care s-a cuplat si o zurbagie moscovita.

 13. Păi daca securiciul proțapit șef la Cotidianul zice că nu e bună Șoșoaca atunci cine e bun? Ciordacu moldoveanul refuzat,Ciuca de la popotă sau Simion infractorul rasist? Stati măi domnule ca nu pune nimeni botul la propaganda voastra și o votează cei mai multi pe Șoșoacă,trece de 25 la sută.Că de aia se ambalează presa pre plătită de guvern.

 14. Sos….Aur….circari…promit orice….dar nu au nici un plan….nimic.Greata îți provoacă

 15. Nu votez Shoshoaca,nici placintarul, nici fuRea, ci nicusorul sorosist a lu nea Cornel! In primul rand ca, maestrul, are mana buna! A facut el propaganda propetrov in doua randuri? La fel dulapului de sighii? Ca ce buni e ei, dupa care nu mai era buni!Dar a avut grija sa iasa , ca dupa tablete? Acum daca nicuusorul- candidatul ambasadelor e pus si el pe ele ( a doua oara!), cum sa nu il votez?E castigator sigur! PS Asa trebuie sa procedeze toti cetatenii de pe platfirma de dreapta ardeleneasca, care se ucenicesc in ale democrasi!

 16. Cine semneaza comentariile „Cornel Nistorescu”? Este o sfidare? Este un fel de a spune bai fraierilor ce sunteti voi fraieri, vorba lui Becali…
  Cred ca multi s-au prins si au disparut. Chiar au mai ramas fraierii si ei.

 17. Ce vă mai stă Sosoacă in gât,o fi mai bun useristul globalist plicusor ,sau firea,pai Sosoacă a făcut dezastru asta care este in București azi

 18. Eu votez Sosoaca daca promite ca se impaca cu barbata-su, ca prea mult a daunat scandalul dintre ei partidului SOS.

 19. Era sa uit, si daca clarifica public relatia cu masoneria. Ca de obicei aschia nu sare departe de trunchi, mama ei avand pozitie importanta in masonerie, lucru care posibil a ajutat mult promovarea in politica a Dianei.

 20. Nistorescule ,in legatura cu „madama” ,nu mai „scuipa” caci cu actualul curent care s-a produs o sa ti se intoarca (scuipatul) pe fata….si atunci, nu mai bine iesi tu la pensie sau te lasi de strimbe?

 21. Sosoaca e moartea pasiunii, din toate punctele de vedere. Nu as vota-o nici daca as fi platit regeste. Imi pare rau de candidatul AUR ca nu a reusit sa se faca remarcat, deoarece ar fi fost cel mai potrivit sa administreze Capitala, si ca vom ramane tot cu Mucusor Ban pe cap, dar macar la Sectorul 1 sa scapam de Duhoarea si Sobolanimea frantuzista.

 22. Noi o vom vota, pe ea si SOS – indiferent cate bale veti scoate voi din gura.

 23. Am mai spuso că presa ne minte de 34 de ani, l-am votat pe dulapul cu palton deoarece Media securistă românească au făcut-o muci pe Dăncilă, cred că era mai bună decât sasul cyborgizat, ia spune măi ăsta care te semnezi C Nistorescu, tu cu cine votezi, că eu l-am votat pe regretatul Ion Rațiu în timp ce voi l-ați votat pe călăul de Iliescu, marş în formație măi securilă şi află că o voi vota pe extremista războinică Diana, SÂC !

 24. Important este sa fie eliminat Nicusor. De ce? Pentru ca odata cu el este alungata de la robinetul cu miliarde al primariei toata gasca securista mafiota care a acaparat iar primaria dupa ce si-au impins omul lor pe scaun. Sunt cei care erau abonati la banii primariei in timpul altor alesi ai lor Petrov si Bordura. Doctorul a incercat sa scape de ei si a fost lucrat ca la carte, Firea a reusit sa-i alunge si in consecinta au lasat-o fara al doilea mandat. Nici unul din candidatii actuali cu care se lupta Nicusor Usr nu sunt oamenii (noii) securitati.

 25. Spuneam ieri la 21:22, dar din nou n-a fost sa fie: Shosho pe ei!!! ShoshoTROACA „se intoarce CU toate formele” planturoase si cu ghiersul gutural inimitabil…Nea Cornel preocupat de „suprafetze” a scapat din start miezul chestiunii…
  Mai nou Shosho a intors-o ATACAND DUR COMUNISMUL si pe doar unii comunisti, cu predilectie pe COMINTERNISTI, chiar daca nu-i numeste astfel…De la o vreme mi-a preluat expresii, precum „securistoizi”, ceea ce denota ca are MarGEALATZI ce fac excursii pe forum…De la SECURISTOIZII forumului a preluat DIVERSIUNEA cu „revolutia furata”, dupa ce in primii ani de cand a fost in 2020 LEGENDATA in politichia securistoida era adepta „revolutiei intregului popol strans unit in fatza televizoarelor”…
  Si Shosho, ca si multi altii, se bazeaza pe PROFI in special pe FALSI ISTORICI de calibrul lu doru popescu APATRIDU ATEU BOLSEVIC
  care face harcea-parcea ISTORIA REALA a ROMANIEI GENERICE!!!
  O imping din nou spre origini si de data asta definitiv, asigurandu-i spatele, spre miscarea legionara…Dar cel mai toxic pentru ShoshoTROACA ramane AGENTUL SECURISTOID Louis Lazar Rusu care-i incita si cultiva mahalagismele…

 26. Cu tot respectul pentru cei ce încă sunt orbiți de apusul globalișt și lozincile Ong-ului usr,dar înafara de SOS și distinsa doamnă senator eu nu văd alta alternativai reală

 27. Ca articolul e un atac ticalos la persoana nu ar fi o ecceptie, Diana va poate da in judecata, dar regula e ca cenzurati comentarii decente care nu va convin, iar cele vulgsre in ton cu articolul le publicati. Asta nu e presa, ci propaganda pentru fraieri.

 28. Plus bani pentru inseminari în vitrina? Maestre, dacă ăsta nu-i umor. Atunci ce este? Toată pleava se dorește Arhitect Ion Mincu? Toți ratații, toate ratatul vor viață dulce? Cu toții vrem viață dulce, unora le reușește, altora nu! Scăpăm de tâmpiții lor ” numai” ca să punem idioții noștri? Jumulit bugetul, furat banu’ public, asta se pricepe oricine! Ăsta e! Cine poate se face miliardar, cine nu, minim pe economie, slugă la patron!

 29. acum la ce expirati putinofili, ceausisti nostalgici sau pur si simplu idioti utili Moscovei posteaza pe aici, nu e de mirare ca se gasesc destui fani ai duamnei Shosho
  o (editat) ajunsa unde nu trebuie. la avalansa de prosti penali care au ajuns sa conduca Romania este ca bomboana pe coliva

 30. „Dau un regat pe un cuvint de ocara al dlui Nistorescu impotriva lui Mucusor Dan”. Sa moara Sosoaca daca „scriu” ceva rau de „matematicul” care se zgarma in nas la o sedinta a Parlamentului. Sa nu uitati, „netunsul” a fost si parlamentar, pina l-au impins useristii la primarie, sa aiba si ei vaci de muls!!

 31. Niciodata dupa LOVITURA DE STAT KGB/GRU/Comintern romanii nu au avut cu cine vota, respectiv o personalitate NEINREGIMENTATA Partidului/Securitatii si URSS!!! Intotdeauna cu un an-doi inainte de alegeri Securitatea/Comintertnul au scos din TURBINKA
  cate o FACATURA poolitica patriotarda si minim un ACOPERIT GURALIV!!!
  Majoritatea prosTRACILOR sunt SCLAVETI ai Secucu rebotezate, vezi marius/Batranul al lu Cpt core/Core cu optiunea TAMPA Fierea, dar cine rage aici ca o vrea/il vrea pe ShoshoTROACA/SeMe Ivan e IENICER SOVIETIC!!!
  Toate ATACURILE la REGIMURILE SECURISTOIDE de dupa 1989 SUNT PERFECT INDREPTATITE, dar aparitia „patriotarzilor” FIX dupa ce a fost matrasit Dragnea in 2019 e DEMASCATOARE, acesti indivizi infami varatzi in fatza de Secucu si Comintern NEEXISTAND inainte de aceasta data!!! Ce faceau cei doi INFAMI inainte de 2019 si ce faceau INFAMII useristi cominternisti sörosisti inainte de 2014
  cand Partidul si Securitatea comisesera atatea CRIME CONTRA POPORULUI ROMAN? Creaturi ciclice, adica dupa ce trece ciclu…

 32. Eu, personal, AM O SINGURA PATRIE/ROMÂNIA (fiind NASCUT si BOTEZAT in orasul Craiova din ROMÂNIA, avand doar o singura CETATENIE/cea ROMÂNA, avand dupa stramosii mei o NAȚIONALITATE de tip PAMANTEANA/ ROMÂNEASCA). BUNICUL meu a LUCRAT tot in ROMÂNIA … iar timp de 5 ani in ORASUL cel ROMÂNESC numit CERNAUTI ! Si MA MANDRESC cu ASTA !
  Ce sa ne facem noi … geto-dacii cei stravechi de pe acest taram … daca DIVINITATEA noastra este straveche (precrestina), mitica si mitologica (uranica de tip PIE/3000 BC), fiind numita CERUL Tatal („*Dyḗws Ph₂tḗr), ZEUL care pe taramul nostru autohton poarta numele de DZEU/DumneZEU ?
  Ce sa ne facem noi … geto-dacii cei stravechi de pe acest taram … daca DIVINTATILE venerate ULTERIOR pe acest taram au fost OMUL-DZEU al STIINTEI Astronomiei si al NEMURIRII (Zalmoxis/550 BC), precum si OMUL-DZEU a IUBIRII si al NEMURIRII (Iisus Hristos, cel paleocrestin/50 BC, propavaduit pe acest taram de catre Sf. Ap. Andrei, cel TOLERAT de rit crestin de catre Galerius DACUL/311 AD, si OFICIALIZAT ca DIVINITATE ortodoxa de catre Constantin DACUL/325 AD) ?
  UN bun CREDINCIOS ROMÂN … este acela care VENEREAZA toate aceste DIVINITATI, intr-un rit autohton BIZANTIN, de tip crestin-ortodox (post Marea Schisma/1054) ! Hristos a INVIAT!

  A batjocori, a huli, a sustine neadevaruri masluitoare (incluzand DOAR repetari violente, FARA nici o logica si pline de ura, precum si cu atacuri repetative la persoane) … despre cei NASCUTI si BOTEZATI pe taramul ROMÂNIEI … NE INDICA in mod CLAR ca NU ESTI NICI UN bun CRESTIN … si NICI UN bun ROMÂN !

 33. APATRIDUL este acela care pe TARAMUL nostru/ROMÂNESC … NU ARATA si RESPECT poporului nostru/ROMÂNESC cel MAJORITAR pe acest TARAM (90%) !
  Adica … APATRIDUL este cel care DORESTE ca ROMÂNIA sa devina un taram oarecare si al nimanui/o ‘tara generica’ … ADICA un ‘taram’ al PARVENITILOR si al STRAINILOR (de tip generic/multi-etnic, multi-national si multi-statal), eventual o COLONIE a altor neamuri STRAINE (migratoare si calatoare/desertice si desartice), care sa aiba o credinta STRAINA (de tip afro-asiatica), precum si un conducator STRAIN (uzurpatori straini de tron PAMANTEAN).
  Adica … APATRIDUL este cel care ne URASTE, in mod ATAVIC, poporul nostru/cel ROMÂNESC, cat si taramul nostru cel STRAVECHI si PARTICULAR (ORIGINAR, ORIGINAL, UNIC si UNITAR)/numit ROMÂNIA !
  Adica … APATRIDUL este DOAR un SCLAVETE aservit STRAINILOR cei desrtici si desartici !

 34. Trebuie sa fii inchuiat tare la minte sa votezi pe soso sau simion. Dar asa-i romanul,uita repede cum a dat vot pt Iliescu,Basescu,Johannis si apoi se zgarie pe ochi!
  Nu va mai lasati prostiti oameni buni!Va trebuie circari ?

 35. @Cornel Nistorescu
  Ati comentat: „Un scârbit de sistem -poti vota pe orcine,și pe soacră -ta,dar nu vota extremiști care se închină la Putin.Ai înțeles, ori vrei să-ți explic altfel?”
  Am alte pretentii la Dvs…..Ce-ia asta „nu vota extremisti care se inchina la Putin” ….DA DE CE….
  Din cate stiu eu PUTIN ISI APARA TARA LUI, RESURSELE LUI, SFERA SAU ZONA DE INFLUIENTA AFRENTA FEDERATIEI RUSE…..EXISTA UN TRATAT DE PACE PARIS 1947, UN ACORD POTSDAM 1945…..PE CARE O ANUMITA TARA LE INCALCA FRECVENT DIN 1990 INCOACE…..DACA VRETI DEZVOLT….
  NU VADA SAU NU VAD INCA TRUPE RUSE PRIN MEXIC, CANADA, RESPECTIV PRIN JURUL SUA….DECI, CINE ESTE AGRESORUL…..
  CONCLUZIE: JOS GANGSTERIMEA ! TRAIASCA PACEA !

 36. Maestre. Dl Iulian Dumitrescu de la CJ Prahova, mai vrea o data „tot” la CJ Prahova, dânsul fiind anchetat de DNA, Lamborghini de 600 000 de Euro cu 650 de CP, furaciune de 48 de miliarde de lei vechi! De ce vrea dl Dumitrescu la Cj Prahova și nu pe șantier? Să înțelegem noi plebea că șantierist te plimbi cu Logan și șef de CJ cu Lamborghini de 600 000 de Euro cu 650 CP? Maestre! Asta a fost ” rețeta succesului” în România timp de 35 de ani? Furaciune Apocaliptică supt umbrela Partidelor Politice ? Maestre, nu va roadeți unghiile de ciuda că dvs Proletar, alții Miliardari! Și Fu..t și cu banii luați? Urat este Adevărul, Urat de tot! Să fii slugă, slugoi, sclavete timp de 35 de ani la Gunoaie Sociale? Este de râs, de râs este….Mai merge și acum prosteala cu AI?

 37. ‘Vina’ lui Dragnea a fost ca ‘s-a increzut’ (2015-2016) si ‘a fost tradat’ (2018-2019) TOT de catre acelasi neam afro-asiatic ! Intrebare: oare cine sunt Sefi Shaked, Moshe Klughaft și Asaf Eisin ? Oare sunt ei niste români neaos PAMANTENI ? Sau, doar ‘niste evrei’ (vorba lui KWI ?
  Ceea ce, noi ROMÂNII cei PAMANTENI, care am votat (din toata inima) cu el si cu politica sa ROMÂNEASCA, am aflat mult mai TARZIU (despre taxiul de la Piata Victoriei din 10 august) !

 38. Ehei, ehei, nu toate muștele fac miere! Ești prost de prost da’ ești parlamentar ce mușchii tăi! Ești băiat de băiat sau fata de fata cu Bioterra și Ecologica la FF plus Spiru la ID. Important este ca să ai șofer, diurnă Căcălău, ba o combinație, ba un șmen. Tu și familia ta, restul pot ca să crape în glod, în bălegar, să doarmă în cutii de carton. Să fii bun de gură, lichea, șarpe, condiții necesare și suficiente ca să reziști și să prosperi în partidele politice din România! Altceva ne există, este prosteala!

 39. Am ascultat pe toti care vor sa mai salveze ceva din tara noastra devastata de 34 de ani de detinatorii de putere.
  Din toti am gasit doar 2-3.
  Nu am conturat inca pe cine sa votez, dar imi este greata de cei care o ataca pe d-na Sosoca ,legandu-se de cum arata, sau uneori de cum se manifesta.
  Nimeni nu remarca ce sound, cat de mult e documentata ,cat de mult cunoaste legile.
  Este o femeie desteapta, un avocat foarte competent.Nimeni din parlament nu a contazis-o pentru ca stiu ca are dreptate si multi nici nu sunt capabili sa o contrazica.
  Scandalul de divort l-a inceput sotul ei ,aparand pe la diverse televiziuni cu tot felul de cancanuri din viata lor conjugala.
  Incercati sa ascultati mai cu atentie, candidatii si judecati mintea lor, ceea ce spun.

 40. ATUNCI cand studiezi ISTORIA cea REALA si ADEVARATA (obiectiva si concreta) a ROMANIEI (cea a lui Galerius DACUL/311 AD, a lui Constantin DACUL/330 AD si Iustinian DACUL/550 AD) precum si a ROMÂNIEI (cea post 610 AD – si pana AZI) … aceasta ISTORIE trebuie IMPINSA din nou MAI spre origini si de data asta definitiv, asigurandu-i spatele (RADACINILE noastre cele stravechi ISTORICE) incepand din Epoca Neolitica/6000 BC si pana la anii 300 AD) !
  FARA a NE cunoaste RADACINILE cele ISTORICE si ADEVARATE (obiective si concrete/arheologice, paleogenetice si documentare) ale NEAMULUI nostru cel ROMÂNESC … cel ORIGINAR si ORIGINAR (dpv. arheologic si paleogenetic/6000 BC), cel UNIC (dpv. cultural, lingvistic si spiritual/3000 BC) si UNITAR (dpv. documentar/700 BC) … un NEAM permanent de tip NON-GENERIC/AUTOHTON, SPECIFIC si PARTICULAR (de tip SEDENTAR si doar de pe acest TARAM ) … NU PUTEM intelege nici POPORUL nostru/cel ROMÂNESC de ASTAZI si nici TARAMUL nostru/ROMÂNIA de ASTAZI !

 41. Bine ca a ramas” harticulul” cu Sosoaca . Pe ala in care JohAnnuSS promite „patrihoate” ukruinei l-ati ascuns . De ce este Sosoaca mai importanta ca un miliard de dolari?Provoaca Sosoaca mai multa iritare decit Plavanoficusul ? A ajuns Cotidianul ziar de can-can ?Sau nu vreti sa deranjati ” augustele” urechi si priviri preshe dentiale cu injuraturile si „urarile” de bine ale POPORULUI ROMAN ?” Tara arde si baba se piaptana!” Dati poporului circ! De parca nu a avut parte de el timp de 34 de ani!

 42. Doru Popescu [doru popescu] spune: adevărul. Stima domnule, jos pălăria!!!

 43. @ Marius , tu zici ca vei vota cu FIREA . Nu stiu de ce faci tu asta . EU voi vota cu USR . Pt. ca au in program desfiintarea criminalului sistem de pensii speciale . Eu cred ca cea mai mare ticalosie a comasatilor PSD-PNL , este impartirea romanilor in apeciali si sclavi lor… ca asta au facut si fac! Si eu nu pot accepta asta cu miinile in sin … macar prin votul meu sa protestez !

 44. Persoana din spatele pseudonimului Doru Popescu! La Historia ați încercat ca și colaborator? Sau la Teleenciclopedia? Aici se dezbate ” altceva”, cu totul altceva! Dvs sunteți ca Arhimede, scria cu bățul pe nisip niște formule și romanii ii tăiau capul! Dvs aberați aberații și Ospătarul cu ștergar jegos pe antebraț are șanse de primar al municipiului București? Cu 8 clase, cu 68 de morți, cu 5,5 ani de închisoare condamnare, cu dero lichid și motorină peste ceapa țăranilor din piața Crangasi! Dvs persoana din spatele pseudonimului Doru Popescu vă bateți joc de noi! Diluati scuipatul pe candidații psd-pnl! E și asta o ” formă de artă”. Baba s3 chiaptana, țara e jefuită de lepre, jigodii,tarfe, curve, idioate, idioți! Nimic nu e ceea ce ” pare” on postări! Nimic nu e ce pare! Enteresul poartă fesul! Lepre politicienii, lepre trolii, lepre votanții eterni cu mici și cu bere! În etern Lanț Cinematic de prostit proștii, de furat bugetul! Noi politicienii simulam muncă! E așa d3 bine la umbră cu un șpriț rece! Numai proștii, numai idioții la Oficiul Forțelor de Muncă! Numai imbecilii acolo! Dl Iulian Dumitrescu șef la CJ PRAHOVA cu Lamborghini de 600 000 de Euro cu 650 de CP furaciune de 48 mld de lei vechi aprobă pozitiv! Munca’i bucuria Prostului!

 45. Maestre, sint imbecilul Planetei, Cretinul Planetei, am o așa desconsiderare de mine, vecină cu disperarea! Emil Cioran când a scris „Pe culmile disperării”, la mine s-a gândit! Să stai ca ultimul prost pe Tușă, Diana Tușă, să nu iei credit de la Bancorex de 1 000 000 de Dolari ca dl Dan Andronic, 100 de apartamente cu 2 camere în Crangasi, banii de atunci! Acum eram boier de boier! De ce Dracu nu am întrat în politică? Eram vecin de Moșie cu domnii Adrian Năstase, Cosmin Gușa! Ambii trei fumam trabuc și beam Jack Daniells de 6000 de Euro Galonul( 3,8 litri). Aveam milioane, vile în Zurich, Dubai, Tenerife! Nu vindeam eu Fabrica de Zahar din Țăndărei sau Călărași, o vindea altul! Acum? Imbecilul din Privat care se uită cu „jind” la Jmecherii de la Stat! Ei mă scuipă cu scârbă, eu ii plătesc! Vierme idiot ce sunt! În Rromanistan numai imbecilii nu sunt milionari in Euro!

 46. @ ioan- da domnule au avut si in legislatura actuala care se termina ” programul” cu desfiintare pensiilor speciale. Si l-au ” aplicat ” cit au fost la guvernare.Tot ei impreuna cu pisideii nu au facut referendumul pentru demiterea puturosului . Ce daca au fost semnaturile strinse de haurei ? Dar cum e aia cu ” fara penali in functii publice” ? Doar ei l-au sustinut pe penalul” JohAnnuSS , basca si pe al lor Barna , nu ?Iti respect optiunea , dar nu pot respecta hotii si mincinosii…..

 47. Nea Cornele, dupa parerea mea Sosoaca e singura si ultima speranta pentru a scoate Romania din situatia catastrofala in care se afla in prezent!

 48. Dl din spatele pseudonimului Ioan, vrea ca să voteze USR sau ca să ii fie bine lui, familiei lui? Dvs vă bateți joc de propria familie, de banii câștigați? Dle dragă! USR ca toate celelalte veceuri publice numite partide, e poluat de Securiști și de proști făcuți grămadă! Dl Voiculescu are 12 clase și e copil de Securist! Dl Ghinea are veceul public numit SNSPA, fost Ștefan Gheorghiu, facultate gen Ana are Mere! Ce are Ana în mâini? Mere sau pere! D-le Dragă, deșteptul învață din greșelile altuia, prostul nici din ale lui! Căcărău din Tulcea cu 12 ani seară de seară la Casino Victoria și cu 3, 4 mandate în Parlament, ia pensie minim minimum 12 000 de lei net! Un votant psd-pnl, după 46 de ani de muncă în Uzină, 3 schimburi, inclusiv Duminica, ia 1 900 de lei! Căcărău până la 6 dimineața la Casino Victoria și votanții psd-pnl în jeg, frig, iarna, în uzine? Dle votant USR! Dacă vreți ca să vă fie bine, nu votați USR, incercati ca să fiți votat ca membru USR, parlamentar, deconcentrate, etc! Nu „votati”, încercați ca să fiți „votat”. Vreți slugă, slugoi, sclavete o viață? Sau boier o veșnicie pe spinarea imbecililor? Dl Vlad Voiculescu cu 12 clase, vrea la Privat sau în Parlament la Brussels? Dvs ce credeți? Munca de sclav la Patron, te face cu Lamborghini de 600 000 de Euro cu 650 CP? Completez, minim pe Economie plus Bonuri de masa! Deci? Munca’i bucuria Prostului…

 49. Reclame de la PSD Pentru Firea in cotidianul.ro?
  Pentru Cornel Nistorescu, banii nu au miros. Miros Editat ca editorialele lui Cornel Nistorescu si comentariile semnate de charlie.
  Poftă bună, maestre și somn ușor distinși postaci Nisto rect(ilieni)!

 50. Din păcate, la câte săgeți își bagă PNL și singur una în plus sau în minus nu mai contează.

 51. Un om, chiar si un presedinte, nu poate scoate de unul singur Romania din situatia catastrofala …
  USR-ul promite… Sa zicem ca propune in parlament… Este de ajuns, propunerea?
  Uitati-va ce atitudine au fanii USR-ului fata de persoanele vulnerabile si imaginati-va ce ar putea face cu ele daca le-ar sta in putere…

 52. Persoana din spatele pseudonimului Nae, dacă vrei ca să îți fie ție bine, încearcă să nu votezi, încearcă ca(?) să vii votat! Vrei să stai in starea de imbecil, sărăntoc, sclav, încă 3000 de generații? Stai cu limba scoasă la Sosoaca sau cu studiile Tale, ce oferi societății și ce îți dă ea în schimb? Matale vrei mămăligă cu brânză de la o analfabeta sau mușchi de Căprioară cu Șampanie Franțuzească datorită „aptitudinilor” dvs? Sunteți bun? Societatea vă da 20 000 de Euro net lunar! Sunteți cu 12 clase? Minim pe economie, plus pomană de la politicieni, pomană gen cum dă Becali furaj la oi! Deci? Ai carte, ai parte! Restul în jeg, la Lopată! C’asai în tenis!

 53. Va amintiti nonsalanta cu care manevrau sacii cu voturi de la sectorul 1? Au aratat vreun respect pentru votanti?
  Va amintiti cu cata inconstienta, au fost scosi pacientii de la Foisor?
  Inconstienta, asta ii defineste, deocamdata. Dorinta de putere calcand peste toate principiile, asta ii defineste, deocamdata.
  Studii? Ioc! Pretentii? Maxime!

 54. @Nae 15;40,rareori se intampla ca un om sa spuna de buna voie,,sunt prost”,chiar de e.Sa spui ca votezi sosoaca exact asta inseamna.Nu spun cu cine sa votezi,iti spun si tie si celorlalti glotasi ignari : nu votati extremisti dovediti.Nu va manjiti constiinta si asa maculata de atatea idiotenii(ex:avantul propagandistic prorus).Atata va spun!

 55. @ gh(u)itza ce inseamna ” ignari” doctule ? Si daca-ti spun ca ” ma-ta si nevasta-ta sunt proaste” , basca fiica-ta cum iti cade ?Daca esti ETALONUL ” Rominiei educate” fa ” ciocu’ mic” !Dar ia zi , ti-a dat Jalensky permisie ?Si poate ne dumiresti ” ieducatule” cu vina de bou cam cum si cine-s ” extremistii” ?Stiam ca esti misogin ,dar si prost -scuze redactia, pe deasupra ?PS Cauta antidotul , ala din paranteza…..

 56. @batalionul de vivandiere -Conform DEX=Ignorant, incompetent, incult, necompetent, necultivat, neinstruit, neînvățat, neștiutor, prost.La care se adauga ,evident ,atributele:prorus,antieuropean,proputinist,pronazist,antiamerican,sosocar,suveranist extremist,dus cu pluta,…ajunge

 57. Inca odata pentru ignari:nu votati extremisti.Nu va manjiti constiinta ,si asa maculata!Mai aveti o sansa,stimabililor,daca nu votati extremisti.Care v-au fraierit!Sosial democratii,liberalii v-au fraierit mult mai putin!.In ce limba sa va explic?Vana de bou nu mai are astampar!

 58. @ivda-Nu-ti manji constiinta!Cum adica,votezi Sosoaca?

 59. Intrebare de baraj: Dna Diana, in Rusia s-au interzis desuurile din dantela? Care este parerea avizata a domniei voastre?

 60. Christos a Inviat,tuturor!
  Pace in suflet,curatenie si Lumina in suflet,pe calea Mintuitorului spre Dumnezeu!

  „De ce au mînărit legea ca să poată desface Alianța pentru Primăria Capitalei?”
  Nu a fost minarita nici-o lege,si inainte si dupa ce alianta a stabilit un candidat comun -dl,Cirstoiu dupa care au renuntat,orice independent avea voie sa candideze,o alianta neputind incalca dreptul valabil general pt.orice cetatean de a-si exercita dreptul de a alege si a fi ales in conditiile legii.
  Deci doamna Sosoaca a indeplinit forma legala ceruta de lege,alte „forme”nu au relevanta nu intereseaza.

 61. Mda @ gh(u)itza , m-ai ” convins” cu” ignari” . Iata ca te-ai ” cultivat” cu o expresie din lb. franceza. Dar cu ” doamnele” din jurul tau cum ramine ? Si cu ” etalonul Rominiei educate” ?Si cum e cu „extremistii” din Romania ? Nu ai gasit niciunul pe wiki ?Si apropeaux , da-mi voie sa fiu antiamerican.Parintii mei i-au asteptat 40 de ani sa vina . Au trecut in nefiinta asteptindu-i. Daca ar trai si ar vedea ce am ajuns la mina americanilor tai ,ar muri a doua oara.Nu i-am iubit pe rusi , dar aia au fost ” Davai ceas ,davai palton…” pe timp de razboi si pina in ’58 . Nu ne-au distrus in halul in care ne-au distrus amerlocii si colonialistii vestici.Ca fapt divers -pentru ” mintea „ta luminata , m-am nascut linga granita cu URSS.Imi strigam rudele de dincolo de granita . Dar tu ” educat cu vina de bou” stii mai bine……Deci vorba lui Miky spaga ” ciocu’ mic” !

 62. @batalionul de vivandiere:
  Nu-i nevoie să te explici aici, sau mie.
  Păstrează-ți focul pe ceva ce merită!

 63. @batalionul de vivandiere-documenteaza-te cu politica bolsevicilor fata de Moldova sovietica:gulag,limba romana desfiintata,Eminescu interzis,Anuta Nandris,etc.De ce postezi povestile de mai sus,ca nu-ti fac cinste.Draga prietene,sunteti putini.Nu puteti inclina balanta.Noi ,oamenii normali ,suntem mai multi.

 64. Ma repet:nu va manjiti constiinta,promovand personagii ori idei extremiste(nazism,comunism.putinism,iliberalism)

 65. Romani, tineti in mana cate o halca din Shoshoaka, si veti fi salvati !

 66. Tica, dar TU ce ai FACUT oare pentru tara noastra ? Chiar nimic ! Ai venit de la tara, alungat si timorat permanent de spectrul saraciei, carand in continuare, ca si in satul tau, doar apa cu magarul si sacaua, ustensilele tale cele „politice”. Adica, dand apa la moara politicienilor … dar doar de o anumita coloratura politica ! Elitisti/etilisti la care aspiri si tu.
  Arhimede a fost un mare GENIU al OMENIRII in FIZICA si MATEMATICA ! Ceea ce nu putem afirma si despre Dan.
  Ce a facut Nicusor (un matematician oarecare, si un politician fara valoare) pentru orasul Bucuresti ? Nimic ! Ce-a descoperit el in matematica ? Tot nimic !
  Pe cand, meseria „ospatarului” a fost, de 24 de ani, doar cea de primar ! Este unul dintre multii specialisti in aceasta meserie din orasul Bucuresti.
  ‘Historia noastra’ (adica radacinile istorice ale nemului nostru) trebuie sa fie cunoscute si intelese bine de catre toti cei din neamul nostru. SOMNUL RATIUNII istorice (a neglija Historia neamului nostru, adicaa nu ne cunoaste si a nu ne ancora neamul nostru in trecutul nostru istoric, pentru a trai doar in prezentul cel NEIMPORTANT si ALEATORIU) poate NASTE MONSTRI politici ! Si prin asta raspund bufonului … precum miscarea legionara dintre cele doua razboie, care avea ‘veleitati politice contemporane de extrema-dreapa imprumutate din Europa acelor timpuri’, care a eliminat (din doctrina sa) trecutul istoric al neamului nostru, reprezentat de GENIUL Iorga !
  Asa precum si astazi, miscarea de dreapta de la noi, prin numele sau de ‘dreapta unita’, incepe sa aiba aceleasi ‘veleitati politice contemporane imprumutate din Europa de azi’ incercand sa elimine tot ce-i bun la neamul nostru, adoptand ideologia de extrama-dreapta a ‘USR-ului lui N. D.’ … adica ideologia de tip neo-marxista !

 67. Doru Popescu, corect numai ca ceea ce eu am neglijat mult timp, este ca persoana isi permite sa iscaleasca comentarii cu un anumit nume spunand astfel, „Imi pot permite orice”. Si, atunci?

 68. Da 2 gh(u)itza vad citi” normali” sunteti. Da ce „sapun” s-a folosit pentru a va spala pe creier ? Si @ hm , da ” dragutzule” au mai scapat unii. Daca tot vrei detalii. Dar ma rog , voi folosi sfatul @ Miorita …. Cu asa ” normali” chiar nu merita .

 69. vivandiero, stii cum era? Bateau noaptea la usa, ii luau pe oameni asa cum se aflau si-i duceau cu trenul zile pana in Siberia… Nu era niciun sfat.

 70. Arestările acestor persoane se făcea de regulă în timpul nopții, uneori fiind ridicate familii întregi, cu copii cu tot. Deportații au fost transportați în condiții inumane, în vagoane de marfă închise, în Siberia sau în Kazahstan. În timpul transportului, care dura până la șase săptămâni, deportații nu se bucurau de asistență medicală, călătoreau în condiții igienice îngrozitoare și aveau puțină apă sau hrană. La destinație erau de multe ori obligați să-și construiască propriile lagăre, să lucreze în condiții foarte grele – temperaturi extreme, norme de muncă greu de atins, hrană proastă și puțină, etc – toate acestea ducând la moartea a aproximativ 50% dintre ei.

  După mortea lui Stalin în 1953, deportaților li s-a permis să se reîntoarcă în Moldova, cam jumătate dintre supraviețuitori alegând să revină pe pământurile natale.

 71. @ hm- stiu cum era . Pentru ca acelasi lucru se intimpla si in Romania sub ” Ana , Luca si cu Dej” .Te rog nu mai deschide alte rani.

 72. Cam multa inversunare fata de Sosoaca!
  Oare de ce?
  Unul care nu va vota nici un partid politic intrat in batatlia pentru distrugerea Romaniei.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.