Simona Halep, mesaj cu subînțeles. Pentru cine?

Simona Halep și Patrick Mouratoglou au răcit relațiile. I-a ignorat chiar și mesajul trimis de ziua ei. Îi scrisese „la mulți ani, campioană incredibilă!”

Cariera ei este în declin, dar se antrenează și speră să revină.  În septembrie s-a împlinit un an de când nu mai joacă. A ieşit din clasamentul WTA.  Suspendată patru ani pentru dopaj, Simona a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). E optimistă!

Prima reacție cînd a aflat de dopaj  a fost de furie și a acuzat că se simte ”trădată”?  Și a avut dreptate să fie. Ce a declarat Mouratoglou în urmă cu o zi și de ce nu a făcut lucrul ăsta până acum?

Sunt încrezător pentru viitorul Simonei Halep, după apelul făcut la TAS, deoarece e un tribunal independent. Am putut stabili de unde a venit contaminarea. Deci noi i-am propus să ia colegenul și l-am cumărat de la o companie.

S-a întâmplat ca acest colagen să fie contaminat. Nu aveam de unde să știu, dar îmi asum responsabilitatea pentu ce s-a întâmplat, deoarece e vorba de echipa mea și de mine. Noi i-am cumpărat acest colagen.

Am făcut toate testele posibile pentru a stabili că vorbim despre o contaminare. Sunt foarte încrezător că tribunalul independent va constata că Simona nu s-a dopat niciodată, că este o victimă și trebuie să revină pe teren și să joace cât de repede posibil”, a explicat Patrick Mouratoglou, potrivit eurosport.ro.

Simona Halep, mesaj cu subînțeles. Pentru cine?

„Dacă împarți lumea în buni și răi, întotdeauna vei fi în luptă, în confruntare. Noi toți suntem construiți pe calapodul iubirii. Nu există oameni răi”.  Mesajul citat de Simona  îi aparține prof. Lucian Cristescu, a fost postat pe Instastory și este o secvență din podcast-ul „Fain & Simplu cu Mihai Morar”.

Să înțelegem, prin urmare, că Simona l-a iertat pe Patrick Mouratoglou, nu-i așa?

Patrick Mouratoglou ar putea fi ultima șansă.. Pentru ca acest lucru să se întâmple ar fi nevoie ca fostul antrenor ”să se sacrifice pentru ea”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

4 Comentarii

  1. Marțalogu a îngropat definitiv cariera sportivă a Simonei,și tare cred eu că a fost ceva premeditat iar „buffalo”-ul american la recompensat pentru asta !!Simona le-a „suflat” marțalogilor un Wimbledon !

  2. E posibil că martalogului sa i se interzică profesarea că antrenor, asta daca Simona se tine tare pe poziție! Conform datelor personale, am mai scris, e un om genial, stăpân pe sine, dar, că orice individ de pe planeta, are încredere tocmai în cine ii este aproape și plătit de ea, ceea ce in multe cazuri, obligatoriu trebuie sa fie suspicioasa, sa nu mai creadă in otice apărut în viața ei, deja are două experiențe destul de urate pentru psihicul propriu. Își revine repede. Cred total că fata asta va reveni în teren și că îl va scobi de bani inclusiv pe martolog, nu numai pe cei care au chinuit-o atâta timp✌️👍🥂🍾

  3. Problema nu e colagenul, ci cine a infestat colagenul. Aici ete mana criminala care a trimis-o pe Simona in pauza de „refacere”. Eu merg in continuare pe mana Martagloagei afro-americana, sotia lu asta..

  4. TREBUIE SA AI CARACTER SI CINSTE SA TE SACRIFICI PENTRU CINEVA PE CARE L-AI DISTRUS CU BUNA STIINTA,ORI GRECUL ESTE O MARE JIGODIE SI NU VA FACE NICIODATA ASA CEVA

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.