Simona Halep și-a ales noul antrenor

 Simona Halep a decis numele noului ei antrenor după participarea fulger la Mastersul de 1000 de puncte de la Miami.

 

Halep a plecat la Miami alături doar de sparring-partnerul ei, portughezul Joao Monteiro, 30 de ani, care a îndeplinit pe hârtie și rolul de antrenor și de un fizioterapeut român.

La Miami, Simona a avut șansa de a se revedea cu australianul Darren Cahill, omul alături de care obținut cele mai mari performanțe din carieră și care deși acum este coachul italianului Jannick Sinner, campionul din acest an de la Australian Open, și-a făcut timp și de sfaturi pentru fosta sa elevă. Și a supravegheat cu atenție antrenamentul de luni al româncei. Evident, Cahill nu a lipsit din tribune marți, la meciul cu Badosa.

Dar era clar că și dacă și-ar fi dorit Simona nu mai avea cum să reia colaborarea pentru a treia oară cu antrenoru de la Antipozi, aflat sub contract cu Sinner. Participarea la Miami a fost foarte scurtă și acum Simo trebuie să-și definitiveze stafful cu care va încerca să revină pas cu pas în clasament. Prima decizie foarte importantă a fost numirea noului antrenor.

Acesta este spaniolul Carlos Martinez, care a mai lucrat în cariera sa cu Svetlana Kuznețova și recent cu o altă rusoiacă, Daria Kasatkina. Ambele au obținut rezultate notabile sub comanda acestuia, în special Kuznețova. Simona a dezvăluit la Digi Sport noua ei colaborare, de care s-a arătat a fi foarte optimistă

„Am vorbit cu Carlos Martinez, o să am o perioadă de pregătire, de cunoaștere, să spun așa, după Miami, când mă voi întoarce în Europa. Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost Svetlana Kuznetsova și îi admir munca foarte-foarte mult.

Sper să ne înțelegem și sper să fiu aptă să muncesc la nivelul la care el își dorește și să facem treabă bună împreună.”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Alt june-prim. Macar asta nu seamana cu Ciuruc, precum ceilalti.

  2. Bravo Simo pt meci. Ai fost grozava si poate dacă nu îți plăcea atat de tare tenisul poate bateai aseara. Felicitari de revenire si sa faci tot ce iti spune noul antrenor, mai poti juca la energia ta inca 10 ani la nivel mare.Succes! M-am simtit bine.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.