Steaua, Petrolul şi CFR Cluj se luptă cu echipele mici ca să fie bătute de echipele mari

Steaua, Petrolul şi CFR Cluj debutează în această săptămână în ediţia 2014-2015 a cupelor europene.

Prima care va juca este echipa campioană, Steaua Bucureşti, care va juca în prima manşă a turului doi preliminar a Champions League cu Stromsgodset IF, campioana Norvegiei. Meciul va avea loc în deplasare, miercuri, 16 iulie, de la ora 19:30 şi va fi transmis în direct de Pro TV.

Joi, 17 iulie, vor intra în competiţie alte două echipe din România.
Astfel, Petrolul Ploieşti va juca împotriva albanezilor de la KS Flamurtari Vlore începând de la ora 19:30, în prima manşă a turului doi preliminar al Europa League. Meciul va fi transmis de Digi Sport.
Tot joi, ardelenii de la CFR Cluj vor juca, tot acasă şi tot în prima manşă a turului doi preliminar al Europa League, împotriva sârbilor de la FK Jagodina, tot de la 19:30, meciul fiind transmis de televiziunea Look TV.

Programul meciurilor echipelor româneşti


Stromsgodset IF – Steaua (miercuri, 19:30, Pro TV)

Petrolul Ploiesti – KS Flamurtari Vlore (joi, 19.30, Digi Sport)

CFR Cluj – FK Jagodina (joi, 20.30, Look TV)
Câştigătoarea Cupei României, Astra Giurgiu, cea de treia echipă românească din actuala ediţie a cupelor europene, va debuta în Europa League în turul trei preliminar.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.