Sudul Angliei și Țara Galilor, afectate de ninsori abundente și vânt puternic

Autoritățile au emis avertizări de vreme nefavorabilă în mai multe zone din Marea Britanie, cele mai afectate fiind sudul Angliei și Țara Galilor, unde se înregistrează ninsori abundente și rafale de vânt care ajung până la 130 de kilometri la oră, informează site-ul postului BBC News.

În zonele înalte din Țara Galilor stratul de zăpadă ajunge chiar și la 28 de centimetri și se așteaptă ca temperatura să scadă la -10 grade Celsius în unele părți din Scoția și Țara Galilor, ori chiar până -14 grade Celsius în zone rurale izolate.

Din cauza vremii nefavorabile traficul rutier, feroviar și aerian a fost afectat în toată Marea Britanie, înregistrându-se numeroase incidente rutiere, iar unele autostrăzi au fost închise în urma unor accidente mai serioase.

Autoritățile feroviare au anunțat că se înregistrează probleme în Țara Galilor, Midlands, East Anglia, Londra.

Și traficul aerian a fost afectat, unele zboruri înregistrând întârzieri mari, iar aeroportul Luton a sistat temporar zborurile.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.