Thomas PARNAUD, un francez care îi încântă cu preparatele sale delicioase pe clienții restautantului La Cave de Bucarest, a fost desemnat Tânărul bucătar al anului la Gala Gault&Millau.
Head Chef-ul restaurantului La Cave de Bucarest, Parnaud a convins membrii juriului cu talentul și viziunea sa. Nici nu e de mirare, de vreme ce în CV /ul său declară că printre hobby-urile sale se numără pasiunea pentru bucătărie, dorința perpetuă a de învăța gusturi și tehnici noi. Stabilit în România de doar câteva luni, francezul de 27 de ani caută să gătească mai ales cu ingrediente locale. Pasiunea pentru produsele locale nu îl face însă să fie mai puțin exigent când alege ingredientele. A învățat să facă acest lucru în cariera sa care numără deja aproape 10 ani. E adevărat că a avut de unde fura meserie. Are aproape 14 ani în bucătărie cu chefi despre care alți maeștri culinar doar au citit. Printre aceștia Éric FRECHON, Joël ROBUCHON sau Christian LE SQUER, chefi cu trei stele Micheline.
Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.