
Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru (PNL) nu pare prea încântat de măsurile anunțate ieri de ministrul Rafila înainte de valul 5. El atrage atenția că ”Bolile, suferinţele…oricare ar fi ele, nu ţin cont că e sărbătoare, că ne dorim să ieşim cu prietenii sau să petrecem timp cu familia. Lipsa unor soluţii importante pentru sănătate nu ne scapă de responsabilităţi, răspunderi şi explicaţii. Cea mai proastă decizie este să nu iei nicio decizie, mai ales când vine vorba despre sănătate. Deşi ne aflăm într-o perioadă în care ne bucurăm unii de alţii, recunosc că sunt îngrijorat”, a scris, miercuri, pe Facebook, Nelu Tătaru.
Rafila: izolarea și carantina vor fi modificate
Preşedinte al Comisiei pentru Sănătate din Camera Deputaţilor, Tătaru crede că românii ar trebui să fie precauți dacă nu vor să se trezească după Sărbători cu vești proaste.
”este foarte probabil ca după sărbători să ne coste această, să nu spun relaxare sau lipsă de responsabilitate, ci mai degrabă lipsă de informare corectă. Chiar dacă se tot discută despre faptul că varianta Omicron ar fi mai puţin severă, este important să nu ne păcălim singuri…pentru că la un număr foarte mare de infectări vor fi multe cazuri grave, mai ales pentru pacienţii cu riscuri, boli cardio-vasculare, boli oncologice, boli respiratorii cronice”, a mai transmis fostul ministru al Sănătăţii.
Deciziile ministrului
Printre măsurile enumerate de ministrul Sănătății pentru gestionarea valului cinci al pandemiei de COVID se numără: înfiinţarea în cadrul Ministerului Sănătăţii a Grupului de Managemement al Informaţiilor Operative în Sănătate (GMIOS), extinderea capacităţii de testare şi a rolului asistenţei medicale ambulatorii, tratament accesibil şi adaptat noilor resurse terapeutice.
Rafila şi-a exprimat speranţa ca în perioada următoare să existe o decizie la nivel politic pentru adoptarea certificatului electronic COVID, prin care s-ar evita un ‘lockdown’, închiderea şcolilor şi un număr mare de decese cauzate de infecţia cu SARS-CoV-2.
Tătaru: Cea mai proastă decizie este să nu iei nicio decizie.
Gica contra: Decat sa iei o decizie proasta mai bine nu iei nicio decizie!
Implementarea certificatului la locul de muncă este o crimă împotriva umanității. Forțarea injectării este o crimă împotriva umanității. Timpul va dovedi aceste crime și vă va găsi responsabili! Povestea pandemiei nu ține, ați înrăutățit situația prin introducerea unor injecții experimentale și prin forțarea populației să primească aceste injecții. Ați denaturat consimțământul informat și ar trebui să vedeți filmările spânzuraților în urma procesului de la Nuremberg ca să știți ce vă așteaptă. Sunteți rușinea umanității!
S-o pun du-n Armaghedon, ca iau un Furazolidon, sa ma simt misto,ungurii m-ar iubii si mi-ar spune Disno, ca le sunt drag
incredibil< dl dr `apendicita`, care nu se stie cum de s-a `nimerit` sa devina MINISTRU (incredibil?!?!?) continua sa gavareasca si nu sta ascuns pe vreundeva
CEA MAI PROASTA DECIZIE E CA DR APENDICITĂ SA FIE NUMIT MINISTRU!
Cea mai proasta decizie este sa se uite lumea in gura unui (editat) ca tine!
Cand ai fost la butoane de ce n-ai adus tratamente(editat)?
(editat)(editat)(editat)(editat)
Dupa Klaus von der Iohannis, permanent „ingrijorat”, si Nelutzu von Apendicita a devenit „ingrijorat” …
Pe timpul lui Tataru oameni grav bolnavi de alte boli au fost legati de pat si lasati fara tratament in frig fara apa si mancare. Multi au murit din ordinul dat in spitale. Cazul preotesei cu piciorul rupt lasata netratata fara apa pana i s-a scurs tot sangele. Tataru la puscarie ca e cel mai prost dintre prostii ministrii sanatatii.
Testare ba Tatare ca testarea reduce si opreste nr de infectari.
slugile intru distrugerea Romaniei sunt „ingrijorate”? iaca aici ce se intampla in realitate – pentru cei care vor sa scoata capul din nisip:
https://www.youtube.com/watch?v=qX2bohS0StI
FRB se luptă acum cu cel mai puternic mediu inflaționist din anii 1980, iar presiunea crește pentru ca Comitetul Federal pentru Piața Deschisă (FOMC) să înceapă nu doar să reducă cumpărăturile de active, ci și să majoreze ratele dobânzilor.
Gerald Celente, editorul The Trends Journal, i-a spus lui Michelle Makori, redactor-șef al Kitco News, că în cazul în care o politică a ratei dobânzii „artificial scăzută” se va termina, dezastrul ar afecta piețele financiare globale.”