Telefon interzis în SUA: Samsung Galaxy Nexus nu mai poate fi comercializat

Comercializarea telefonului Samsung Galaxy Nexus în Statele Unite a fost suspendată din ordinul unei instanţe din California.

Măsura este valabilă pentru perioada în care tribunalul judecă un proces intentat de Apple companiei asiatice pentru încălcarea unui brevet.

Apple acuză Samsung că la realizarea telefonului Nexus a folosit caracteristicile iPhone. Pentru ca procedurile să continue compania americană a depus o garanţie de 100 de milioane de dolari.

În cazul în care pierde procesul, banii vor acoperi daunele suferite de Samsung. Aceeaşi instanţă a decis la începutul săptămânii suspendarea vânzărilor uneia dintre tabletele companiei sud-coreene.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.