Tensiune maximă în PNL Timiş: Primarii amenință cu plecarea

Peste 30 de primari liberali din județul Timiş au anunțat că sunt gata să migreze la Forța Dreptei, dacă PNL va ceda funcția de preşedinte al Consiliului Județean.

Comitetului Director Județean Timiș al PNL a stabilit că pentru această funcție va candida actualul preşedinte liberal al CJ Alin Nica.

Potrivit înțelegerilor de la centru, în locul lui Alin Nica ar urma să candideze Alfred Simonis, liderul PSD Timiş.

Primarii liberali spun că nu vor accepta ca această funcție să fie „vândută”.

Nicolae Robu, candidatul PNL la Primăria Timişoara. Vot şi pentru Alina Gorghiu

O organizație PNL vrea să dea de stânci „corabia europarlamentară”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

9 Comentarii

 1. Santaj ridicol, Organ poate sa-i mai faca primari, electoratul lor este captiv ?

 2. Astia sunt pedeleii lui Petrov. Au treaba doar cu securitatea si deloc cu liberalisnul romanesc. I-a salvat Ciolacu de la inec si acum dau de pamant cu el. Bine ii fac!

 3. Bună!
  Alfred Simonis? Este cel cu tată afacerist cu lemne…
  Baiatul acesta ar trbui să fie invitat pe la DNA.
  MARE jig.., mic caracter!

 4. de ce nu este o lege care SA INTERZICA PLECAREA DIN PARTID PENTRU UN ALTUL PANA LA DESIFIINTAREA JUDECATEROASCA A ORGANIZATIEI? asta ar trebui facut. vedeti cum acesti paraziti se gata de putoare. toti! toti aceeasi mizerie mah! toti precum viermii care se consuma intre ei. pana nu se curata Romania de aceste ticalosii nu ne facem bine. oamenii care fac politica trebuie sa aiba UN SINGUR SCOP: BUNASTAREA SI LIBERTATEA POPORULUI. ATAT. hai siktir j e gu r i drog a te si imbuibate ce sunteti!

 5. Ia uite, derbedeul Simonis se vrea…prim secretar Timiș, unde PSD e un partid de 7%! E și un fel de dat cu tifla timișenilor de către cloaca pesedistă, un fel de arătat degetul americănește sau, cum spun cronicarii, „Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau”!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.