Nicolae Robu, candidatul PNL la Primăria Timişoara. Vot şi pentru Alina Gorghiu

La vremuri noi, tot cu ei. Comitetului Director Judeţean al PNL Timiş reunit, vineri, a validat, în unanimitate, candidaturile lui Nicolae Robu, respectiv Alin Nica la Primăria Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş.

”Prima decizie luată cu unanimitate de voturi a rezultat în validarea candidaturilor pentru Primăria Timişoara şi pentru Consiliul Judeţean Timiş. La Primăria Timişoara, din partea PNL Timiş, candidatul este Nicolae Robu, iar la CJ Timiş, candidatul PNL Timiş este Alin Nica”, se precizează într-un comunicat de presă al PNL Timiş.
De asemenea, liberalii au stabilit că vor avea liste proprii la alegerile locale din 9 iunie.
„Timişul înţelege mişcarea strategică a BPN şi a preşedintelui Nicolae Ciucă de stabilire a unei alianţe PNL şi PSD la europarlamentare, dar la nivel local şi judeţean păstrăm neatinsă identitatea de partid de dreapta. Primele două forţe politice româneşti şi-au dat mâna pentru interesul României la Bruxelles şi pentru a fi o forţă în grupurile politice care contează cel mai mult în Parlamentul European, însă, aici, în Timiş, avem prima şansă şi candidaţii câştigători atât pentru Primăria municipiului, cât şi pentru Consiliul Judeţean. Anul acesta, pentru prima dată în istoria democraţiei de după ’89, vom avea administraţie liberală şi la Timişoara şi pentru Timiş”, a declarat Alin Nica, preşedintele PNL Timiş.
Totodată, în cadrul CDJ al PNL Timiş au fost date voturi de susţinere pentru Alina Gorghiu, ministrul Justiţiei, care candidează pentru un loc în Parlamentul European, şi pentru Gheorghe Falcă, actual europarlamentar, care candidează pentru un nou mandat în PE.
Robu a fost din iunie 2012 până în octombrie 2020 primar al Timișoarei, fiind sprijinit de USL (2012) și PNL (2016).
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

15 Comentarii

 1. Atmosfera de Circ la Timisoara ,cam asa se poate vedea in fotografia din articol.Niste persoane serioase cu putina decenta si educatie, nu se manifesta in felul asta pe strazile Timisoarei !

 2. S-a reunit clanul vizibil infracțional pentru a candida! Unde? Tocmai la mii de euroi și plimbari zburătoare gratuit pentru 4-5 ani!

 3. Alina Gorghiu dacă ajunge europarlamentar din salariu și diurnă poate rupe bani să plătească cele 500 mii Euro datorați de soțul Isar, din vremea când erau soț soție cu acte în regulă.

 4. Dupa decenii de „reforme”, aceleasi personaje ocupa functii importante, in nenumarate mandate, in politica sau administratie, ceea ce arata ca in politica autohtona competitia este slaba si schimbarile nu se pot produce decat in cazul unor imprejurari favorabile din afara, si chiar si atunci doar in mica masura( de ex, prabusirea blocului comunist in 89 a adus schimbari, insa cei din planul secund au revenit la butoane, au profitat si si -au adus cu ei clientela si protejatii , au politizat totul si au intervenit dirijand democratia si economia in folosul lor. Concurenta, fundamentul soc. capitaliste nu convine celor de la butoane, principiile ec. de piat sunt ignorate , contradictia este ca autorii asa-ziselor reforme au ca obiectiv status -quo, vorbesc de imm-uri si de masuri pt cresteri economice, insa nu se dau dusi sub nicio forma din postura de bugetari, vor mandate de parlamentari, europarlamentari sau in administratie, pana la pensie sau mai mult, nu vor sa activeze in sectorul particular , nu vor sa experimenteze pe propriile persoane tocmai „reformele” concepute de ei.

 5. Falca, cel care si-a batut joc de Timisoara, tragand autostrada A1 pe langa oras! Timisoara a ajuns in situatia curvei neplatite, batjocorite si batute de peste pentru ca arata nasol. Doamne, ce au facut din capitala Banatului nenorocitii astia!

 6. Bună!
  Aceiasi oameni cu aceleasi obiceiuri, competențe reduse, cumetrii, politică in pura tradiție a nimicului !
  Cu astfel de politica a nimicului dusa de psd,pnl, România este in coada Europei cu statut de COLONIE DEVALUZATA !

 7. Alina Gorghiu, candidează pentru un loc în Parlamentul European, Gheorghe Falcă candidează pentru un nou mandat în PE, …adica dupa modelul marelui Lenes iohannis…unde si sub ce imunitate ne ascundem 4 ani dupa ce am nenorocit Romania ….

 8. Dupa ce s-au fript urat de tot cu fritzu useristo-sorosist, carpacii timisoreni il vor inapoi pe acordeonist. Oricum a fost de zeci de ori mai capabil decat fritzu de import.

 9. Noi cu noi pentru noi la ciolan. Nimic nou sub soare! Altii care nu au furat ca Falca sau Blaga sau Simonis, altii care nu au facut nimic ca Gorgiu si preamaritul ei sot nu se mai gasesc in Romania?

 10. De pe listele PSD pentru europarlamentare nu putea lipsi concubina lui weerner sau Rareș un țopist rujat la fel că țoapă de la cotroceni

 11. Doar atât pot P$DNL cu reșapații neamului Nica și Robu.

  Ciolacu să nu-și uite baronii în semn de deplină recunoștiință și gratitudine pentru întreaga cariera baronistică, să și-l recupereze și pe Morega de la spitalul de nebuni.

 12. Nici macar nu mai am cuvinte in momentul asta. Scarba si ura maxima.

 13. CE a ajuns Timisoara … 😊
  Numai Acolo PUTEA reusi Intriga AntiRomania, Bisnita cauzeaza GRAV la Caracter si Minte … 😊
  S-A incercat si La IASI …
  NU i-au crezut Romanii, chiar ASHA cu Foamea si Frigul, TOT il mai creditau e Ceausescu cu Ceva, ca BOBORUL simte cand SEFuu’ este CINSTIT …
  Iar la Bucuresti, „MASELE de pe PLATFORMELE Muncitoresti Industriale” care „AU FACUT Revolutia” au venit LA MITING, au fost MINTITI ca vin sa il sprijine pe Ceausescu, de catre Secretarii de Partid SI DE … 😊
  LE PLACE acum de Alde Gheboasa?
  Le PLACE Acum de TOT CE se VEDE si se SIMTE in Romania si de CUM ESTE Romania?
  CRED ca numai Aia relativ Tineri (25 -30 de ani ATUNCI) mai TRAIESC ACUM pe la 60 de Ani, ca Ailati ca mine ca Varsta au decedat, fie in Case de Ceai cu Paine, fie la Aziluri, fie in Strada …
  NU sa il dea Jos pe Ceausescu si au fost ImPanicati prin InTepare cu Cestii Ascutite,cu UNDE EM si InfraSonore, din Masina TV, „la Butoane” fiind UN Locotenent, ACUM Gheneral Merituos si Incasatori de Drepturi Banesti la Aparitiile la TVs, UNDE NE explciteaza, DOC, desigur Cestii Militare si Politice Inalte … 😊
  LOCuu’ LOVILUTIEI, You! Zmeckers au stiut ca in Amestecatura AIA , Invatata la Bisnitareala TransFrontaliera or sa gaseasca Vasele RELE in care sa arunce Idei Mizerbile.

 14. URMEAZA
  NU au iesit sa DARAME Comunismul, au iesit – Aia BineIntentionati sa SCAPE de Prostiile de Ultim TIMP ale lui Ceausescu, „lucrat” si la Bibilica SubLiminal, „lucrat” si la Diabet (Ezista Substante care induc Diabetul pe Animale de Experienta) „lucrat”si la Bani SI de Occident,SI de Rusi, cu Pretul la PETROL si GAZE MARE la Romani si MIC la Toti Socialistii,
  AltFEL, le CONVENEA sa aiba Case cu Chirii MODICE, Sanatate GRATIS, Concedii IEFTINE in Statiuni, Educatie GRATIS si Mult MaiBuna decat ACUM, Liniste si Ordine, STABILITATE .
  Slugile SCARBOASE ale Zmeckers, Jigodia DIN Presa … 😊 CARACUDA, cand fac ceva Comparatii la Salarii intre INAINTE si ACUM, UITA oportun sa arate ca daca aveai 3000 de Lei Salariu LUNAR, mai aveai SI implicit INCA 2500 – 3000 de lei IN CeleDeMaiSUS!
  D’Aia l-au votat MASIV pe Iliescu: Pleaca NeBunica si vine Asta Comunist de Omenie si NE intoarcem la Anii 70 – 80 ca Nivel de Trai …
  Cred ca nici Iliescu NU stia CE NE pregatisera OCCIDENTALII, dupa ce i-au UNS Barba si Cheli PATATA cu KK POlitic Dobbitockului de Anvergura MONDIALA … 😊, UNIC in Istorie, Daniil Prepeleakociov … 😊
  Da’ CE a urmat in Timisoara, SUPUSA Clanului CARPACI, NU se poate povesti ca se moare de Scarba VISCERALA …
  Si ASTA, ROBU SE vrea IAR” „La BUTOANE”?
  Ne obisnuiesc cu SCARBA, A_Nnormalulul de vine NORMAL si Copiii NU mai stiu CE a fost INAINTE …
  Majoritatea Colegilor si Cunoscutilor mei au dat Coltzuu’ ca erau pana’n’70 -75 si NU au stiut sau /si NU au avut Destui BANI ca sa TRAIASCA, multi au murit Si de SCARBA ded ASA Vremuri si CE Tineri si Optimisti eram in ACEI ANI!
  IO aveam 44 de Ani la Lovilutie si dupa Obiceiul meu, ascundeam cam ZECE bine de Tot … 😊
  La Cinzeci de Ani, cadeau pe Spate cand le zicem Varsta ca NU se lovea cu Meckla … 😊

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.