Ce au făcut şi ce au păţit nişte tineri după ce au fost atenţionaţi că fac gălăgie

ITP

Patru tineri au fost reţinuţi după ce au agresat doi bărbaţi care le-au atras atenţia că fac gălăgie, într-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei.

„În seara zilei de vineri, persoana vătămată, împreună cu un prieten de-ai săi ce se afla în vizită, au atras atenția mai multor tineri că sunt prea zgomotoși și deranjează liniștea locatarilor.

Ca urmare a acestei discuții, patru tineri din grupul celor care erau zgomotoși au exercitat acte de violență față de cele două persoane care le-au atras atenția, lovindu-i cu pumnii și picioarele. După săvârșirea faptei, agresorii au părăsit imobilul, fiind ulterior depistați de polițiști și conduși la secția de poliție, în vederea cercetării evenimentului sesizat prin plângere”, transmite Poliţia Capitalei.

Cei patru tineri sunt reţinuţi, fiind acuzatţi de tulburarea liniștii și ordinii publice și lovire sau alte violențe.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 14
Author

10 Comentarii

 1. Chiar nu ne putem dezbara de termenul „condusi/conduse” ? Scursurile sunt ” inhatate, umflate ” sau alte sinomime !

 2. So o corectura: n-au patit dupa ce au facut galagie ci dupa ce au lovit niste persoane. Diferenta, nu?

 3. Infractiunile cu violenta ar trebui sa fie condamnate exclusiv cu detentia fara a exista posibilitatea suspendarii pedepsei cu inchisoarea.
  Numai asa mica infractionalitate ce sufoca intreaga Romanie si strica linistea de zi cu zi a romanilor ar putea fi controlata si micsorata in limite decente ( daca poate exista o limita decenta) numai ca atunci datorita acestei stari de liniste, romanul va avea sansa sa gandeasca si…….nu este bine, NU ? Cum sa mai traiasca firmele de paza ale specialistilor in ordine si paza daca le dispare „obectul” muncii. Lobby-ul in sensul elaborarii unei astfel de legislatii ar trebui sa fie facut de ONG-uri si tinerii ce vor o Romanie libera de corupti dar si de violenta. NU ?

 4. ESTE NECESAR IN REGIM DE URGENTA SA SE ADOPTE O LEGE PRIVIND PREVENIREA SI SANCTIONARE DRASTICA A CELOR CARE DERANJEAZA LINISTEA PUBLICA IN BLOCURILE DE LOCUINTE UNDE LOCATARII NU POT SA DUCA O VIATA NORMALA LINISTITA DIN CAUZA UNOR PERSOANE COLOCATARE IN BLOC CARE FAC GALAGIE NELUAND IN SEAMA FAPTUL CA LOCUIESC IMPREUNA CU ALTI LOCATARI !!!!
  CU TOATE CA SE FAC RECLAMATII IN ACEST SENS, FACTORII DE RASPUNDERE SI DE ORDINE PUBLICA SPUN CA NU-I AJUTA LEGEA PT. AI SANCTIONA SI AI CIVILIZA PE CEI CARE DERANJEAZA LINISTEA IN BLOCURILE DE LOCUINTE !!!!

 5. Cand s-or dezbara oamenii de limbajul de lemn! De exemplu: „au exercitat acte de violență față de cele două persoane”.
  Limba romana devine o enigma pentru din ce in ce mai multi conationali.

 6. unui nesimtit pori a-I deaei cuvinte se orice fel fiindca te-a deranjat iar perturbarea atrge reactie corespunzatoare.
  Daca reactia sau raspunsul la atentionare (fie si cu injuraturi) este cu „atigere” fizica (imins, ;ovit, …) atunci ai dreptul NATURAL sa te aperi. CUm poti si cum iti „vine”.
  Fiindca nu facem antrenamente / educatie despre cum sa lovim pe altcineva.

 7. „Evenimentele” s-au petrecut acum 2 saptamani precizandu-se atunci ca huliganii au fost retinuti!!!! Stie cineva ce s-a mai intamplat cu ei ? Sau s-a terminat cu retinerea de 24 de ore ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.