Toader, mișcare în dosarul casei lui Iohannis

Tudorel Toader, o nouă mișcare în dosarul casei pierdute de Klaus Iohannis. Este anchetă la notarul care nu a înscris casa pierdută de Iohannis în Cartea Funciară, anunţă Ministerul Justiţiei, în exclusivitate pentru Antena 3.

Controlul a fost declanșat în urma unei adrese primite de la Ministerul de Finanțe care semnala că statul român fusese scos din Cartea Funciară a casei de către notarul Cornelia Popa.

Acțunea de control este încă în desfășurare și ulterior nota de control va fi supusă aprobării ministrului Toader.

„Ministerul Finanțelor a trimis către Ministerul Justiției o soloicitare vizavi de modul în care notarul de la Sibiu a acționat în anul 2016, întrebând dacă a fost temei legal pentru ca acel notar să suspende practic în cartea funciară statul român ca fiind proprietar al acelui imobil din Sibiu. Încă nu am primit un răspuns de la Ministerul Justiției. Chiar ieri am făcut o revenire către Ministerul Justiției pentru a ne transmite un răspuns la acea solicitare”, declara Eugen Teodorovici, la Antena 3, la sfârșitul lunii august.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

1 Comentariu

  1. poate că titlul articolului ar trebui să fie:Toader, mișcare în dosarul casei obţinută prin fals şi uz de fals de necinstiţii soţi Iohannis…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.