Tomac: PMP este al lui Traian Băsescu

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a declarat, sâmbătă, la conferința județeană de alegeri a organizației din Maramureș, că fostul șef al statului Traian Băsescu este principalul fondator al partidului.

„Nu mă așteptam ca într-un an să avem peste 60.000 de membri. (…) Da, PMP este partidul președintelui Traian Băsescu și el rămâne partenerul nostru de acum încolo pentru că Mișcarea Populară, Fundația Mișcarea Populară, cea care a generat ulterior partidul, sunt proiecte susținute și inițiate de președintele Traian Băsescu. Imaginați-vă ce ar fi fost România dacă în ultimii zece ani la Palatul Cotroceni n-ar fi fost Traian Băsescu!”, a spus Eugen Tomac, citat de Agerpres.

Președintele PMP a recunoscut că partidul trece printr-un moment dificil odată cu arestarea Elenei Udrea. El a mai spus că o serie de foști miniștri care au făcut carieră profesională datorită fostului președinte nu mai par interesați de politică.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.