Top 5 bad beat-uri în Poker 2023

Este partea din poker care poate înnebuni orice jucător. După ce pui toate jetoanele în pot cu cea mai bună mână, un adversar reușește să prindă în mod miraculos o mână mai bună ca a ta și toate fisele merg la el.

Bad beat-urile în poker răsplătesc un adversar cu o mână mai slabă, în timp ce smulg inima unui alt jucător pur și simplu.
Pentru cei noi în universul jocului de poker, bad beat-urile sunt momentele în care jucătorii cu o mână de poker mai slabă au noroc, mult noroc.

Reușesc cumva să prindă cărți rare care le transformă acea mână proastă într-una câștigătoare.

Citeste articolul complet pe blogul 888poker.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.