Traian Băsescu a pierdut procesul intentat deputatului PSD Mugurel Surupăceanu

Preşedintele Traian Băsescu a pierdut procesul intentat deputatului PSD Mugurel Surupăceanu. Decizia Judecătoriei Sectorului 5 nu este definitivă.

Traian Băsescu s-a prezentat la Judecătoria Sectorului 5, pe 18 mai, pentru a fi audiat în procesul de calomnie pe care i l-a intentat deputatului PSD. „Cuvântul rostit de politicieni este atât de lipsit de responsabilitate, încât cred că justiţia ar trebui să facă ceva”, spunea Băsescu, înainte de începerea audierilor.

Preşedintele l-a dat în judecată pe Surupăceanu la 31 martie 2010, pentru afirmaţiile făcute de acesta în legătură cu interesul PDL şi al Administraţiei Prezidenţiale în privinţa susţinerii şi favorizării consumului drogurilor uşoare.

Surupăceanu a declarat, în luna februarie 2010, că „grupuri de interese” din PDL au legătură cu afacerea produselor etnobotanice şi anunţa că, începând cu 15 februarie, va strânge semnături pentru înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.