Traian Băsescu şi Roşia Montană

Preşedintele Traian Băsescu face lobby pentru exploatarea auriferă de la Roşia Montană. Pe internet au şi început să apară bancuri cu preşedintele în această postură.

Traian Băsescu merge la sfârşit de săptămână la munte, împreună cu prima doamnă. La prânz, cei doi intră într-un restaurant rustic.

E ziua soţiei mele, îi spune preşedintele chelnerului. Am dori un meniu mai special, ceva cu specific.Vă recomand o friptură de capră neagră.

Preşedintele se înfurie.

E un animal protejat de lege! Distrugeţi natura! Distrugeţi moştenirea generaţiilor viitoare! Cum să mâncăm aşa ceva?Cu o garnitură de „roşii montane”, merge foarte bine, răspunde chelnerul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.