SF Politic – Trăiască prietenia între popoare!

Trăiască prietenia între popoare! Trăiască prietenia între popoare! Trăiască prietenia între popoare! Dragnea îi sună pe ruși, vorbește cu Putin în persoană. Johannis îl sună pe Trump care îl sună pe Putin. Macron sună acasă. Kennedy îl sună pe Fidel Castro. Camus îl sună pe Cioran, Liiceanu îl sună pe Noica. Dispozitivul de securitate care îl urmărește pe Noica sună la dispozitivul de securitate care îl urmărește pe Dinescu. Tai Ki sună la logdnica lui care tocmai s-a căsătorit cu un american de la Pearl Harbour. Pe Tai Ki îl sună niște tipi de la CIA care se interesează de starea de spirit a trupelor nord coreene. La CIA sună niște cetățeni români care au tot felul de vedenii, zic ei că ar fi văzut o armată de extratereștri înaintând dinspre Paris. CIA nu dă crezare acestei prostii, nu se vede nimic pe Google Map. Google Map a fost virtusată de un taximetrist din Cluj. Pa teximetrist îl sună Miloșevici și generalul Bașkaev. Pe Bașkaev îl sună Mata Hari. Pe Mata Hari o sună Salvador Dali. Pe Salvador Dali îl sună Franco în persoană. Pe Franco îl sună Hitler. Pe Hitler îl împușcă un sârb. Pe sârb îl sună Vladimirescu vrând să știe dacă Soliman Pașa și-a strâns puhoiul de oaste dincolo de Vidin. La Vidin se adună în mare secret grupul de la Bilderberg. Bucătarii de la Inter se află și ei la Vidin. În același scop. Unul dintre bucătari sună la SIE. De la SIE se trimite o depeșă la Cairo. Purtătorul de depeșă e împușcat în plină zi dincolo de frontiera turcă. Iese un talmeș balmeș din pricina asta, că ar fi fost de fapt un venusian care ar fi avut cheia de la un portal către Jupiter. Francezii se supără foarte tare și intră cu flotila lor dincolo de Bosfor. Rușii se îmbrâncesc și ei cu ucrainienii, japonezii cu chinezii, niște țărani din Urlați se iau în pumni cu niște țărani din Chitila, din pricini încă necunoscute, vechi de mii de ani. Filofteia din Piața Romană se ia de un secretar de stat, Esmeralda din Piața Victoriei îl tuflește pe ministrul educației. Pe seară șuieră niște rachete nucleare care se pierd în spațiu, într-o direcție necunoscută. Nimeni nu revendică atacul. Trăiască prietenia între popoare! Trăiască prietenia între popoare! Trăiască prietenia între popoare!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

2 Comentarii

  1. imaginati-va daca nu am avea foame, sete si frig….pentru ce ne-am mai razboi? pentru ce am mai ucide animalele?…de aceea ordinea mondiala ne vrea „decat” morti-zombi-transhumani …sa nu mai avem nimic (lipsa identitatii si a umanitatii, legatura cu constiinta superioara) si sa fim fericiti….

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.