„Tusea” lui Vanghelie i-a convins

Curtea de Apel București a decis că Marian Vanghelie poate să părăsească teritoriul României, după ce fostul primar al Sectorului 5 a cerut permisiunea să meargă la tratament în străinătate pe motiv că suferă de „tuse” ca urmare a unui „reflux alimentar”.

De asemenea, instanța a respins cererea procurorilor de arestare a fostului primar, acesta fiind judecat în continuare, sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat de corupție.

Decizia este definitivă.

Luna trecută, poliția a sesizat instanța cu privire la faptul că, în data de 8 septembrie, Marian Vanghelie ar fi încălcat termenii controlului judiciar. Vanghelie a fost reclamat că nu s-a prezentat la Poliția Snagov pentru verificarea controlului judiciar.

Fostul primar a susținut că nu s-a prezentat la Poliție deoarece a fost bolnav. „Mi-a fost rău. Trei zile nu m-am ridicat din pat. După aceea, m-am dus, am dat o declarație. Se poate întâmpla oricui. (…) Am avut febră, polițistul m-a găsit în halat. Ați văzut DNA să nu ceară pușcărie? (…) Eu nu am avut voie să mă duc nici la Constanța pentru studii. (…) Eu nu am nicio problemă, unde să plec? Vreau să fac politică, nu mă scoate DNA din politică”, spunea atunci Vanghelie. Fostul primar a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârșirea a nouă infracțiuni de luare de mită și abuz în serviciu și șapte infracțiuni de spălare de bani.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*