Udrea a cerut să fie confruntată cu denunțătorii săi

Elena Udrea vrea să fie confruntată cu denunțătorii săi dins dosarele Gala Bute si Microsoft. Avocatul acesteia, Alexandru Chiciu, a declarat că primit o solicitare în acest sens şi că va face toate demersurile necesare.

”Doamna Udrea mi-a spus să faco singură solicitare: vrea confruntare directă cu denunțătorii. Noi o să cerem, luni, procurorilor să purceadă la această confruntare. Vrem să stea față în față cu denunțătorii. O să cer procurorilor ca până în contestație (pe 5 martie n.r.) Elena Udrea să se întâlnească cu acești denunțători în fața procurorilor despre pretinsele lor afirmații. Doamna Udrea vrea să-i privescă în ochi pe acești bărbați”, a declarat Alexandru Chiciu.

Într-o nouă postare pe Facebook, Elena Udrea îşi acuză foștii colaboratori afirmând au făcut denunţuri ca să „să plaseze vina mai departe”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.