Udrea, o nouă postare pe Facebook

Într-o nouă postare pe Facebook, Elena Udrea îşi acuză foștii colaboratori afirmând au făcut denunţuri ca să „să plaseze vina mai departe”.

„Se creează în mod fals ideea că banii destinați cumpărării de publicitate de către MDRT la Gala Bute ar fi fost deturnați către Elena Udrea. Nimic mai neadevărat. Acuzațiile de luare de mită la adresa fostului ministru nu au nicio legatură cu organizarea evenimentului sportiv, ele fiind doar anexate la dosar. (…) Denunțurile împotriva lui Udrea au venit abia după ce Topoliceanu și Nastasia au fost puși sub acuzare. În realitate, odată prinși, aceștia au vrut, în mod fraudulos, să plaseze vina mai departe”, se arată în mesaj.

Miercuri, Elena Udrea a fost din nou e arestată preventiv, fiind acuzată de pricurori de trei noi acuzaţii în dosarul „Gala Bute”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.