Udrea s-a agitat iar degeaba

Contestaţia la executare formulată de Elena Udrea în dosarul Gala Bute, în care a fost condamnată la şase ani de închisoare, a fost respinsă definitiv de Înalta Curtea de Casaţia şi Justiţie.

“Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de contestatoarea condamnată Udrea Elena Gabriela împotriva sentinţei nr. 466 din data de 1 noiembrie 2022 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia penală, în dosarul nr. 1201/1/2022”, a decis luni instanța.
Elena Udrea este obligată să achite suma de 200 de lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat.
Decizia este definitivă.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

6 Comentarii

  1. A ,,zis” ca 200 de lei trage pe o nara, intr-o clipa. un mizilic

  2. este obligată să achite suma de 200 de lei
    -nu este obligata,
    nu poate fi!

    uite motiv/fundament pt. alta contestatie!

  3. dna. Udrea Nutzi n-a putut sa raspunda la doua intrebari elementare, puse de instanta de judecata: 1.ca Ministru, n-a cunoscut nimic despre servietele cu milioane Euro, care circulau pe culoarele institutiei, pe ruta cabinetul Ministrului – masini parcate la intrare?! 2.sursa legala a imensei averi de sute milioane Euro, agonisita din care afaceri (ca nu existau)?! Madam Nutzi a depasit linia rosie a coruptiei totale, 6 ani parnaie sunt putin, fata de lipsa de omenie si bun simt a PDL-istei Udrea. Speram ca Tribunalul sa reuseasca confiscarea prejudiciilor comise la banii publici.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.