Udrea și Băsescu, doi pe-o bancă la Comisia SRI

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării Regionale, a fost invitată joi la audieri la Comisia SRI.
De asemenea, tot joi a fost invitat pentru a fi audiat şi fostul preşedinte Traian Băsescu. Momentan, doar Udrea a confirmat prezența, în timp ce de la Băsescu încă se așteaptă un răspuns.

În cursul zilei de miercuri, Comisia SRI îl va audia pe fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, pentru a treia oară.
Tot miercuri va fi audiat şi fostul secretar de stat în ministerul Justiţiei, Ovidiu Puţura, care a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupție.

Comisia SRI i-a mai audiat pe omul de afaceri Sorin Strutinsky şi pe fosta şefă AEP Ana Maria Pătru.
Daniel Dragomir a prezentat, în septembrie, Comisiei SRI o listă cu 65 de persoane despre care a spus că pot susţine afirmaţiile pe care le-a făcut în spaţiul public.

Recomanda

3 Comentarii

  1. Evitati sa publicati comentariile? Le sterserati si pe cele ce fura… o sa ne mutam unde ne putem spune parerea si n-o sa va mai ctim. Ati schimbat macazul?

  2. Prin ….”moderare” dispuneti sa dispara toate comentariile? Inchideti si rubrica comentariilor, atunci. INTREBARE: SE VANDU CUMVA AST JURNAL?

  3. ..ei daca a fost invitata ..mai treca p- mearga. io credea,m ca ”’aaaa da s az renuntat la catiushe..acu suntem cu tomakowk..teatru absurdului derea distractie bre..ati mai ngasit prin gunoaiele satelor „obiectivele” onstrfuite da urddea si primarii hotoi?? sigiur nu..pai cabd sed construieste un obiectiv ..se cer espertizde peste expertize ..dar atunci muc leds ..toti am tacut iar acum asteptam si asistam la spectacolu udrei i se sc oala..si i invitata…la ce bre??

Comentariile sunt închise.