Am primit ordin de la Kremlin să te sun pe direct

Un portar de la Kremlin l-a sunat pe Liviu Dragnea

Ieri pe la prânz, un portar de la Kremlin l-a sunat pe Liviu Dragnea pe direct, fără STS, fără SRI, fără SIE. Așa au vorbit, numai ei doi, șuetă globalistă, atent monitorizată de sateliții militari americani. Ivan Ivaniesevici la telefon. Liviu Dragnea la telefon. Bună ziua, Dragnea. Bună ziua, Ivaniesevici. Păi, ce faci? Una, alta. Cum o duci? Așa și așa. Ai scăpat de închisoare. Am scăpat, zice Dragnea, răsuflând oarecum ușurat.

Acu, ce să zic, Dragnea, zice Ivaniesevici. Am primit ordin de la starostele portarilor de la Kremlin să te sun pe direct. Noi, aicea, la Kremlin, avem mai multe porți, vreo mie și ceva. Înțeleg. Păi nu știu dacă înțelegi. Starostele m-a chemat la el și a zis să te sun. Înțeleg, zice Dragnea. Păi nu știu dacă înțelegi, zice Ivaniesevici, ieri m-a chemat starostele la el. Și mi-a zis cam așa, ia sună-l tu pe Dragnea și zi-i că șeful de cabinet al lui domnu’ președinte a zis că Trump și cu domnu’ președinte se au pe bune, așa că e de bine cu gazele din Marea Neagră. Acu’ vezi dacă Dragnea înțelege, i-a zis starostelui portarilor, șeful de cabinet al lui dumnu’ președinte.

Nu știu dacă înțelegi. Liviu Dragnea a înțeles perfect. L-a sunat pe Meleșcanu, Meleșcanu l-a sunat pe Maior. Nu știu dacă înțelegi, i-a zis Meleșcanu lui Maior, Maior a zis sec, înțeleg. Așa că Maior l-a sunat pe starostele portarilor de la Casa Albă, solicitându-i o întrevedere urgentă în chestiunea gazelor din Marea Neagră. Extratereștrii de la Lukoil s-au băgat pe fir să tragă cu urechea.

Extratereștrii din China s-au băgat pe firul transatlantic să tragă cu urechea. Un venusian s-a băgat pe fir ca să tragă cu urechea. Traian Băsescu s-a băgat pe fir ca să tragă cu urechea, le-a zis, băi omuleților verzi, ia, valea. Nu știu dacă înțelegi acum cum se face politica în România.

Tu citești rândurile astea și te faci că nu înțelegi. Ba, mai mult, o să bagi un comentariu din acela în doi peri, cu scofeturi și geamparale, cu ifose, nu știu dacă înțelegi. După aia o să te sune starostele portarilor de la SRI și o să-ți zică, nene, ți-am dibuit ID-ul, fă și tu un comentariu cuviincios, nu știu dacă înțelegi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. Triluri de hihihi. Cascade de triluri spontane, eruptii, insa unde e folosul? Parca suntem inainte de `89 cand ne alinam tot asa. Sa zicem ca nu e chiar asa, ca e, dar nu intocmai de intortocheat. Cert e ca americanii vor gazele din MN sa le exploateze ce ii sacaie pe rusi, ca era strumfi cat pe ce sa… dar se sesizara iute prin… vara-mea cu deschidere la ambasade, nu ca lingatoare de clante, ci colaboratoare contra procentaj din afacere. Asa se explica ca iute parara amerlocii. Sa vedem cine va para asa cum descrie Maria Gheorghiu? Cu condoleante nespuse, fara triluri de hihihi! O s-o intreb pe vara-mea cat isi asuma din responsabilitate si ce va face fara % promise …

  2. A trebuit sa ma uit pe DEX sa inteleg termenul ‘scofeturi” si e ciudat (cred ca e clarvizionar scriitorul, o fi dat cu capul, are tumora, s-o fi electrocutat ca Eugen N. Gasca)ca am postat cu … pamfletica-placintica. Sincer, nu am si inteles unele aluzii, acum constiinta vigilenta a verei mele Maria nu ma bantuie. Si-a capatat procentele atunci cand facu conexiunea cu amerlocul locco. Sa ii spuneti starostelui de la Moscova, sa ma sune si pe mine sa clarificam karmele odata pt totdeauna.Cum sa fac sa ies din jocuri? Am o lehamiteeeeee

  3. Mi se par tampenii articolele domnului Bufnila. Au niste titluri aiurea. Cand deschid si vad Ovidiu Bufnila, inchid pe loc articolul. Nu stiu de ce va stricati stilul Cotidianului cu acest gen de articole.

    • De cand mai are Cotidianul „stil”? nu poti impaca pe toti dar cel putin cineva mai face haz de necaz, principalul este sa intelegi problema discutata. Tauriga, bine ca nu ai ce comenta,locul tau este la WaPo,ei vorbesc engleza,pe aici se vorbeste alta limba ,necunoscatoare tie.

  4. dragnea e omul americanilor. el isi primeste ordinele de la washington si telaviv. degeaba tot incercati sa dati vina pe putin, ca dupa iliescu, rusii si au pierdut influenta in romania. avem de ales intre slugile americanilor si slugile nemtilor

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.