Un tabel SRI care ne spune ceva

Situație studenți doctoranzi aflați în evidența Academiei Naționale de Informații ”Mihai Viteazul”, în anul universitar 2015-2016.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 16
Author

30 de Comentarii

 1. M-ati dat pe spate ! Si acest idiot este la doctorat, apoi ce mai reprezintă doctoratul în România ? NIMIC !

 2. – Ia Colacu de Buzău, neamuleee!!! Nu daţi banii pe prostii, luaţi măCiucă la copii!!!

 3. plus Ninel Peia, Mihnea Costoiu, cei doi Paun, lume buna pe acolo :))))

 4. Niste nume mi-au sarit in ochi: Costoiu Mihnea, Peia Ninel … Vorba aceea: „tu pe alt tabel esti” !

 5. Tabelul e din 2013 cand orice javra bipeda din generoasa categorie de bugetari de lux din politica romaneasca, lingea clantele sectiilor de furnizari diplome fara studii reale contra servicii de executant personal al oricaror dispozitii si ordin fie si prin santaj. Adunat in toata europa, sunt mai multi, poate la dublu doctoranzii la secu in Romania față de toata europa! Doctoranzi si revolutionari/generali de…cacat, exista in Romania pentru toata planeta razboaielor reale.

 6. Mazăre Alexandru, Simona Bucura-Oprescu, Mihnea Costoiu, Ninel Peia…
  PĂDURENII să ne TRĂIASCĂ !
  BINE, măRog…🤮
  [°°°RumBurKaK-trolaK UrKaK-RumBurKaK°°°]

 7. Se pare ca sumarul de lista cuprinde doar anumite nume iar grosul este lasat la o parte. Daca SRI-ul a facut selectia atunci s-a descalificat din toate punctele de vedere.

 8. Eu nu ma mir absolut deloc.De ani de zile tot spun ca securistii conduc tara.Vad ca pe garoi l-am subestimat de i-au mers fulgii si penele.El nu e numai securist,el e doctor securist,sau securist doctor,ca m-am japacit detot.De suparat ce sunt i-as pune bisturiul in mina si l-as obliga sa-i opereze pe toti.Fara nici o mila.Ciuca primul pe lista.Fira-ti ai dracului de jigodii!

 9. Cum era sa n-ai nevoie de popa, politai si doctor
  Daca-l cheama Ciolacu si are covrigarie in Buzau …

 10. RomaniA eDucata Iohannis profesor, CiukA Ciølaku doktori 🤣

 11. Și de ce se publică tabelul ACUM,la sfârșit de an ?

 12. Oricum acum doctoratul e o rusinepe care toți specialii îl ascund de ochii publicului, problema mea că ăștia gen Bode sau ciuca încasează suplimentar la leafa un spor de doctorat

 13. Doctoratul nu este o minciună , este o formă foarte serioasă de cercetare și promovare a tinerilor cercetători.
  Faptul cu în Romania avem universitățile bidon pe care le avem și aici o pun in fruntea lor pe cea care a murdarit până și ideea de Academie, măreața și minunata ”academie sri” – intenționat o scriu făr’ de majuscule – nu își merită titulatura – a creat și crează proști pe bandă rulantă. Ce este trist este faptul că unii din popor (și sunt mulți) mai cred în inșii care se vântură pe ecrane (inclusiv generali sri sau de armată – foști sau actuali).

 14. Oare să-l fi părăsit SRI-ul?….deja se gândesc la alt bandit!…

 15. M-am sculat si am revenit la calculator ca sa recitesc incredibilul si explicatia dezastrului Romaniei.SRI-ul,de fapt,isi autodemasca decaderea in care au ajuns atit ei cit si clasa politica romaneasca.Toti analfabetii si incompetentii s-au inghesuit la Academia Naționala de Informații ”Mihai Viteazul” (au spurcat si acest nume) pentru ca la electrotehnica si alte asemenea se cere creier.Imi imaginez cum a trecut examenele la aceasta institutie un „revolutionar” de Buzau ca Ciolacu.Cum puteti ma,sa dati titluri de „doctori” unor asemenea gunoaie?! Nici post-mortem.Am crezut ca Universitatea Spiru Haret ete universitatea gunoaielor Romaniei,dar nu.Cred ca v-ati falit la telefon si fata de americani cu „Revolutionarul” pregatit de voi.Nici o problema,si americanii la care l-ati trimis sunt la fel ca voi.Sunt nerabdator sa citesc ce vor scrie aia de la Catavencu.

 16. ‘ Unu și unu ‘, și Bucura-Oprescu Simona dar și Ninel Peia !

 17. Ce frumos suna: Doctor Paun Curcanu; doctor Pe ia ca e frumoasa și are stabilitate la pat: Doctor Mazăre Fasole Gaz Pro NATO: Doctor Ma Ciuca Mecanica fără cromozomi: Doctor Cio Cio Lacu Lebedei Negre: Basmaluta pe Țambal Drag de OS Domnesc: Doctor În Șir de Margarit: Olaru Lemnar Pietrar: Table Moise Aron. Aleșii securității sunt floarea intelectualității României.
  PS. Era de așteptat. Un Doctor ca Maciuca nu poate discuta decât cu un Doctor cu merite determinante în Revolutie. Ciuca: sa vezi Marcele cum îmi zburau gloanțele pe lângă cele doua urechi, conectate la SRI, în Afganistan, în timp ce eu, tu si Ovidiu stăteam calm și transpiram în cerul gurii și în Cerul Bacaintei. Mie îmi spui. La Revolutie stăteam culcat pe burta în pat ca mulțimea de gloanțe ce treceau la 5 km. sâ nu poposească la mine și sa vrea sa doarmă sub aceeași pătură sau plapuma sociala cu mine de cărbune închise din cauza poluării excesive a creierelor retardate. Ce zici ma Maciuca? Mai cumparam ceva fiare vechi de la Americani, ca să rămânem la putere? Cumparam, cumparam. Oare Bode o fi mai inteligent decât noi fiindcă si-a luat doctoratul la Cluj, fără sa știe exact titlul lucrării? Ma Ioane, Grupul de la Cluj e mai lent ca noi, în fapte și gândire. Cică și melcii ii întrec pe Ardeleni la deplasarea gândurilor și a lor. Asa sa fie, Marcele. Doamne ce m-ai ușurat după atâta constipație colonala și intelectuala. Hai sa radem de Jhoannys. Cică face naveta la Sibiu ca sa-si vadă soția făcând baie în fusta fără genunchi stropita de un ajutor primit de la FMI și BCE. soția când îl vede ii zice: ai venit și tu cu ceva ajutor? Ajutoare draga, ajutoare ca să fii mulțumită.

 18. Conu Mitu biciclistu! Nota 10 cu +++ Nu mai este absolut nimic, nimic! Am colecistul plin cu bila, încruntat, scârbit! Toate deșeurile, toate cartele, tot ce reprezinta mai analfabet și incult, Doctorand? Efectiv rămâi șocat, siderat! Scuip cu sete!

 19. La aflarea vestii ca Maciuca și Cio Cio Lacu Lebedei sunt doctori, facultățile Harvard, Cambridge, Sorbona și 25 Decembrie 1989 Târgoviște doresc sa-i facă „Doctori Honoris Cauza și Efect”. Gurile rele, de pe la noi, afirma ca Ranga lui Drula, George OS Boock, Kele Woman, Ludovic al XIV Luna Plină, Ciontos Fata Brazdata și Eugen To Mac Mac își vor lansa împreună sloganul ” Fără doctori și doctoranzi în funcții publice” si” Doctorii ucid Romania”. Ceilalți doctori ucigând romani cu zecile de mii în plandemie. Cei amin Titi, mai sus, isi cauta meditatori la LR, Economie, Codul Bunelor Maniere, Patriotism, Suveranism și Achiziții Publice fiindcă ei sunt pământ iar primii doi apa, deci toți o apa și un pământ, vorba prompteristului sas gaura de golf și pârtie de sky pentru străini.

 20. Problema-problemelor cu ‘doctorate’ este ca se adauga la salar/lunar multi lei-paralei pentru toti aceia care au dobandit acest titlu!
  Daca acesti lei-paralei s-ar da numai si numa’ la cei care activeaza in invatamant sau cercetare(unde este obligatoriu si acest titlu academic) iar pentru ceilalti ‘doctori’ NU…mama-mia cati someri de Conductori de doctorate ar inregistra rRomanica-bramburica!
  Ps. Prin anii ’60 ai secolului trecut o doamna se consola ca feciorul i-a reusit la Medicina Umana…dar ‘sub bara’. Baiatul, ca sa nu-l ia imediat in armata, si-a transferat dosarul la Medicina Veterinara(si a fost acceptat) unde mai erau locuri neocupate.
  Si doamna se consola cand era intrebata de vr’o vecina:-”Lasa draga tot doctor se cheama ce daca e de iepe!”

 21. Republica Hakuna Matata o să intre în istorie drept singurul loc de pe planetă, unde este mai uşor să găseşti un doctor sau un general decât un instalator!

 22. Instalatorii Republicii „Hakuna Matata” mai desptepti ca doctorii si generalii. Ca altfel, nah, nu se faceau instalatori se faceau doctori si generali.

 23. @ Ce bani s-au aprobat, care e tema, cine contribuie la cercetare, ce resurse sunt implicate, expuse la efecte pe tema cercetării, efecte, studii de fezabilitate, de impact, cine finanțează și ce se obție, care sunt randamentele, ? Ce justifică achiziția la fondul public a unor astfel de teme de cercetare, ce efecte sunt scontate pe termen lug, pentru aprobarea, finanțare unor astfel de cercetări, chiar și punerea lentă în funcțiune a scopurilor cercetate, prin plata sporului de studii doctorale, ?

 24. Tzara s-au umplut de idiotzi ccare nu știu să facă nimic…
  Oameni fără valoare și fără meserii…cu doctorate la mișto…
  Escroci cu steif…parerologi…
  Dezastru…

 25. Pana acum vreo 20-25d e ani, iti dadeai doctoratul in a doua jumatate a carierei profesionale, chiar si pe la sfarsit, cand aveai ceva a spune despre subiecte din domeniul respectiv. De prin 2000, im lume, doctoratul s-a diluat, e facut la inceput de cariera. Iar in Ro, este bataie de joc, citeam acum vreo 10 ani ca Ro avea mai multi doctori lamia de locuitori decat Franta si Getmania laun lic – ele au impreuna peste 150 mil locuitori… Si marile facaturi sunt in domeniile apararii, securitate bla bla. Din nefericire, cei care l- au dat pe bune, sunt eclipsati de javramente politice care habar n- au ni i de titlul lucrarii…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.