Un trio formidabil la Barcelona: Messi – Neymar – Suarez

Atacantul urguayan Luis Suarez a devenit oficial jucătorul echipei de fotbal FC Barcelona. Trecerea sa de la FC Liverpool la echipa spaniolă a fost anunţată de site-ul oficial al clubului catalan. Contractul semnat de Suarez este valabil pentru următorii cinci ani.

Într-o postare făcută pe site-ul FC Barcelona, Luis Suarez prezentat ca fiind „unul din cei mai eficienţi atacanţi din fotbalul european”.

„De când a devenit profesionist (sezonul 2005/2006) a înscris în fiecare sezon cel puţin zece goluri în campionat, fie ca a jucat la Groningen, Ajax sau Liverpool. Jucatorul de 27 de ani vine pe Camp Nou în calitate de deţinător al Ghetei de Aur, dupa ce a înscris 31 de goluri pentru Liverpool în sezonul trecut”, scrie site-ul clubului.

Conform unor surse din presa spaniolă, Barcelona ar fi plătit între 75 şi 81 de milioane de euro pentru transferul vedetei lui FC Liverpool.

Atacul echipei FC Barcelona va fi unul de cinci stele: Messi – Neymar – Suarez!

Vestit pentru că îşi muşcă adversarii

Luis Suarez, acum în vârstă de 27 de ani, a mai jucat la Nacional, Groningen, Ajax Amsterdam şi Liverpool.

Ultimele evenimente în care a fost implicat Luis Suarez au fost unele neplăcute. Atacantul naţionalei din Uruguay a fost suspendat timp de patru luni din toate competiţiile după ce, în timpul unui meci din cadrul Cupei Mondiale din Brazilia (este vorba de meciul Uruguay – Italia) l-a muşcat pe fundaşul italian Giorgio Chiellini. A fost a treia oară când Suarez a fost sancţionat pentru că a muşcat un adversar.

Din cauza suspendării, FC Barcelona nu-l va putea folosi pe Luis Suarez înainte de luna octombrie a acestui an.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.