Unchiul lui Liviu Dragnea, printre contestatarii Legii grațierii?

La mitingul de duminică, la care oamenii au ieşit în stradă pentru a protesta față de OUG privind grațierea și modificarea Codului penal și de procedură penală ar fi participat şi unchiul lui Liviu Dragnea.

Informația a devenit publică după ce fotografa Laura Pătru a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care apare Laurențiu Dragnea. Surse din familia bărbatului au confirmat, pentru „România Liberă”, că este vorba despre unchiul șefului PSD.

Când a vorbit cu el, Laura Pătru nu știa însă că omul e rudă cu Dragnea.
Cei doi au avut un dialog, duminică, redat de Laura Pătru pe pagina sa de Facebook, unde a fost postată fotografia, care ulterior a fost ștearsă.

„– Domnișoară, nu v-au înghețat mâinile pe cameră?
– Încă nu.
– Am văzut că m-ați fotografiat.
– Mi-a plăcut cum zâmbeați.
– Domnișoară, știți de ce zâmbeam? Zâmbeam pentru că toată masa asta de oameni a ieșit pentru o idee, pentru un principiu. E 21:00 și mulți dintre ei la 07:00 o să fie în picioare. Mulți zic despre voi că sunteți o generație pierdută. Dacă-i așa, atunci eu cred că tocmai ce v-ați regăsit”, este schimbul de replici dintre cei doi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.