USR și PNL: „Ca hoții, noaptea…”

Liderul USR, Nicușor Dan, îndeamnă la protest pe Facebook după adoptarea celor două proiecte privind grațiere și modificarea Codurilor.

„Hoțește, noaptea, guvernul lui Liviu Dragnea a adoptat cele două ordonanțe de urgență privind amnistia și grațierea. Putem face trei lucruri:
Să ieșim în stradă mâine dimineață
Să cerem Avocatului Poporului să conteste ordonanțele la CCR
Să cerem președintelui CSM, care a avizat negativ proiectele, să ceara CCR să constate un conflict juridic de natură constituțională cu guvernul
Noi vom face aceste lucruri, dar e nevoie de toți”, a scris Dan pe Facebook.

O reacție a avut pe Facebook și președintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

„Ca hoții, noaptea, l-au albit pe Liviu Dragnea. România se află într-un moment de cotitură. La 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeana și aproape 100 de ani de la Marea Unire, un partid câștigă alegerile și guvernează fără pic de rușine, pentru hoți”, a scris marți Turcan pe Facebook.

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu le-a transmis ministrului Justiției, Florin Iordache, și președintelui PSD, Liviu Dragnea, că ar trebui să le fie „rușine”.

„Rușine, dle ministru Iordache! Rușine, dle Dragnea! Votul din decembrie nu vă permite bătaia de joc la adresa intereselor pe termen lung ale națiunii!”, a scris Predoiu, marți, pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8475 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.