Valeriu Zgonea, despre o candidatură a lui Sorin Oprescu la preşedinţie

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat luni că aşteaptă de la primarul Capitalei, Sorin Oprescu, să explice ideea construcţiei unei autostrăzi care trece pe sub Parlament.

El a răspuns astfel ironic, la sediul central al PSD, unei întrebări a jurnaliştilor conform căreia Sorin Oprescu ar fi o soluţie de rezervă a partidului pentru preşedinţie, în condiţiile în care acesta a declarat, zilele trecute, la un post de televiziune, că social-democraţii i-au propus să fie candidat la prezidenţiale.

„Ultima dată când am vorbit cu domnia sa îmi cerea să treacă cu o autostradă pe sub Parlament. Aşa că nu pot să vă răspund la această întrebare, că nu ştiu. Sunt deocamdată preocupat de ideea aceasta a domnului primar de a trece cu o autostradă pe sub Parlament şi mă concentrez la lucrurile la care pot fi un sprijin pentru primarul Municipiului Bucureşti”, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.