Viceprimarul și-a văzut visul cu ochii: A fost chemat la Parchet!

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a anunțat că a fost chemat, luni, la Parchetul General, după ce a spus miercuri seară că a mințit la audierea în dosarul privind violențele de la protestul din 10 august 2018.

„Am fost chemat luni la Parchet. (…) Eu nu pot să fac comentarii, ar fi subiectiviate. Rămâne ca ancheta să stabilească cine este, dacă este, dacă se face vinovată Jandarmeria sau nu”, a declarat Bădulescu, la Realitatea TV.

Întrebat dacă a exista un ordin astfel încât jandarmii să intervină brutal asupra manifestanților, Bădulescu a răspuns: „Nu pot să confirm acest lucru în acest moment”.

Bădulescu a declarat, miercuri seara, într-o intervenţie telefonică, că a minţit la Parchet atunci când a fost chemat și audiat în ancheta privind violenţele de la protestul de pe 10 august.

„Câte documente ai semnat ca să nu-i lași în piață și ăștia au dat la Parchet. Și de ce? Și de ce a trebuit să mint la Parchet? Asta nu se întreabă? Da (am mințit la Parchet -n.r.). După 30 ianuarie este ziua în care lumea va ști adevărul. Asta, asta este frica lor. Da, domn’e, recunosc că am minţit la Parchet şi mă pun la dispoziţia organelor de urmărire penală cu fapte şi declaraţii pentru data de 10 august 2018. Poftim, am spus-o public. Ce am mințit o să declar la Parchet”, a declarat Aurelian Bădulescu, într-o intervenție telefonică la România Tv.

Întrebat de ce a mințit în fața procurorilor, Bădulescu a replicat: „Pentru că sunt un mincinos şi ca să apar un partid care acum mă exclude… de aia. Ca să-l apăr pe Codrin Ştefănescu, ca să apăr democraţia, ca să fie bine”, a completat viceprimarul.

Aurelian Bădulescu, considerat omul Gabrielei Firea din Primăria Capitalei, a fost suspendat miercuri seară din PSD.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

7 Comentarii

 1. Ce penibili in PSD ul asta! Nu inteleg cum au loc asemenea oameni in cel mai mare partid din Romania.

  • Eh, nu intelegeti. „Ciolanul” va spune ceva?
   Si da, pesede e cea mai mare organizatie mafiota din Romania. Titulatura de partid social democrat tine de forma fara fond ce ne caracterizeaza ca natie

 2. Un mincinos nu ramane un mincinos si la a 2-a sau la a 11 audiere?
  Trebuie sa ne schimbam numele in Denuntatoria!

 3. Prostul asta agresiv/coleric, si-a dat singur cu stângu-n dreptul. Cand a realizat ce a făcut si că-l paste mărturia mincinoasa, a făcut ciocul mai mic si nu mai isi înjura partidul care l-a numit vice, zilnic pe la posturile UM Otv. Realitatea si B1.PS:Calitatea oamenilor care ne conduc, ne-a adus unde suntem !!!

 4. Cine declara ca a mintit, de mai multe ori, este foarte credibil, nu?! Doar ca nu stim cand a mintit! Cand a mintit, sau cand spune ca a mintit…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.