(VIDEO) Un ranch ca-n Dallas unde zboară Flutur

Între 2018 și 2020, Gheorghe Flutur, controversatul baron al Sucevei, și-a construit o vilă în Capu Câmpului, la intrarea în Gura Humorului, în mijlocul unui domeniu întins pe 5 hectare, a cărui valoare este de câteva milioane de euro, scriu ziariștii de la reporteris.ro.
Proprietar în acte este prietenul său de-o viață, Ioan Boca, simplu inginer silvic.

În ranch-ul de 5 hectare pasc 10 ponei, sunt crescătorii de păsări, mai multe conace, grajduri, iazuri, saloane, bucătării, restaurant.

Citește dezvăluirile integral AICI

VIDEO

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 8
Author

23 de Comentarii

 1. Cât ested e răpănos comportamental acest boiernaș portocaliu se poate deduce din cumplitele evenimente recente.
  Deși până acum au ajusn să admire rădăcinile plantelor vreo 114 suceveni, acest NESIMȚIT nu are o remușcare, nici o tresărire de conștiință.
  De unde să ceri conștiință la Pork.
  Nici usturoi n-a halit, nici râtul nu-i amiroase a mujdei iar prevederile Codului Administrativ referitoarea la asigurarea cadrului necesar bunei desfășurări a activității în domeniul sănătății sunt un fel de prevederi facultative, de care trebuie să țină seama mama.

  Lumea așteaptă demisia și punerea la dispoziția organelor de cercetare penală, el o ține danga-langa înainte ca Porkul, amenință medicii și-și scoate la combat mediatic haitele de trolli, țucălari, putori, lingăi și lipitori de afișe.
  Abia asta înseamnă să fii PORK.

 2. Ba Flutur, dupa mecla CAM PARI o suina, DA’ LAS ca o veni si pentru tine Ignatu’ ! … Din cite vad in imagini ferma de la Capu la Câmp mai degraba seamana cu o crescatorie de PORCI ! (ps : pai daca furaciunea e pe numele baiatului bagat la inaintare, ca cine stie ? in caz de ceva …, cum de „organili” nu iau la intrebari un paduchios de inginer silvic, caruia nu i-ar fi ajuns nici 100 de vieti ca sa posede asa ceva ?!? Intreb si eu ca sa ma aflu in treaba …)

 3. Vinovații prin inacțiune administrativă, prin incompetență și corupție, pentru LOMBARDIA DI ROMANIA sunt
  – flutur gheorghe – (încă) președinte al CJ – Il Capi di Tuti Capi
  – marioneta fluturelui la conducerea Spitalului Județean – râmbu vasile – un iscusit economist al pușculițelor de partid
  – bălan ioan – deputat bacalaureat la 34 de ani, locotenetul fluturelui și mâna sa dreaptă, proptea din umbră a fostului director medical al Sj Suceava
  – macovei mircea – fost director medical al SJ Suceava, responsabil direct pentru contaminarea masivă a persoanlului spitalului, în faza incipientă a epidemiei.

  Lumea din Suceava așteaptă ca aceștia 4 să fie de urgență carantinați vreo 4-5 cincinale la penitenciarul Botoșani, într-o cameră de deținere „deluxe”, când colo, MĂGARII NAIBII, o fac pe-a nizaii, se prefac că nimic nu s-a întâmplat, plătesc articole pre-pay în presa locală obedientă în care-și promovează mutrele scârboase de torționari epidemiologici ai Bucovinei.
  Culmea, mai și amenință medicii cu întocmirea unor dosare penale dacă „mai dau din casă” ce s-a întâmplat la SJ Sv.
  Și-au scos la commbat forumistic toată oastea de trolli, activiști, postaci,țuțeri, lingări, vuvuzele, lipitori de afișe și culegători de scame
  Acește entități toxice ale propagandei protocalii au infectat site-urile publicațiilor locale, ba mai mult, s-au apucat să amenințe cu dosare penale pe toți cei care-și exprimă opinii critice la adresa BARONULUI flutur.

 4. Toti au profitat si inca profita de concesionare, la fel si flutur-pdl/pmp/pnl! Ala cu cazemata din focsani, nu e in aceeasi gloata de profitori?

 5. La ăia la ProTV în emisiinea 《România te iubesc》 Gheorghe Flutur e trecut pe Lista de Baroni locali. Sau ei numai pe ăia de la PSD vor să-i vadă din motive de corectitudine politică să NU-l deranjeze pe Dictatorul Ciollanis și să le facă anti-campanie electorală PNL-PDL-iștilor.

  Flutur și-a dovedit pe deplin competențele în furat.

 6. Pentru aceasta lepidopteră bășinoasă, sluga unsuroasă a chiorului national si care acuma traieste din furaciuni precum ursul in birlog din grasime acumulata, in hibernare, nu e buna decit arma cu care o fugarea Prigoana pe Bahmuteanca prin studiourile televiziunilor „intelectuale”, acum citiva ani : pliciul de muște !

 7. Hai, domnule, că Dragnea e și mai bogat! E proprietar peste jumătate din județul Teleorman, iar fi-su pe cealaltă jumătate. Lui Dăncilă i-au lăsat doar pădurile…

 8. Media din Rumânia face dezvaluiri numa de ,,baronii” PSD ,ăilalți de la penelepre/pedelepre,uslepre,cum ar fi și Fluturică ăsta, au imunitate totală in fața ziaricilor și a (In)justiței din țara noastră..Bă controlul averilor,cum justifica propietarul averea asta??

 9. Acuma coleoptera poate scrie pe dealuri nu doar cu oi, ci şi cu sicrie !
  Parcă ştiam de o Petiţie pentru trimiterea lui în judecată, sau mă rog, cum se spunea pe vremuri, dar nu se mai obişnuieşte :
  la dreaptă judecată !

 10. Nu cred ca acest „domn” a furat ceva pentru aceasta avere!!!Din ce partid face parte? De la PNL??? Acestia sunt foarte corecti nu FURA PUTIN,fura mai mult cu acte false,cum a furat si DICTATORUL KLAUS WERNER IOHANNIS,sase case cu documente FALSE.Dar sa ne aducem aminte de : Oltean.Blaga,Videanu,Chirica Berceanu si alti parveniti care vin din urma.De ce oare nu se aplica legea 18 din timpul asa zisului comunism??? sa vedeti ce bani ar avea acest stat.Au vandut si au furat totul.Unii au pus mana pe hoteluri in statiuni la mare sau la munte.Cum oare?

 11. Feudalism PDL/PNL-ist…da’ ei zic ca al lor e altfel decat ala PSD-ist. Ce sa vezi…Da asa e si la Arad unde e un alt fanariot PNL…doar ca astia is trag seva de la occident (ideologic) si nu din interesele noastre (desi banii vin din capusereala interna)…

 12. Din pacate, partidele toate sunt pline de smecheri incapabili de-a face ceva folositor pe lumea asta, dar care compenseaza prin aceea ca stiu sa fure.

 13. Ce ranch ,se vad ranch-uri la toti inginerii forestieri, soferi si geamasi ,aici sunt padurile taiate in ograda acesto mafiti.
  Tara ciuntita, au trecut peste garduri ceea ce se cuvenea comunitatilor locale care stau si s e uita in curtile acestor bogati hoti,emultati d eun bandit de codru ca Flutur,tucalarul lui Basescu Petrov, Udrea.
  Pentru ei si hotiile lor au gasit timp, bani si surse nimeni nu-i cauta pe bugetarii combinati cu politicii,mafiotii ,ocolurile silvice si Romsilva sa vada ilicitul, in plus nu platesc nici impozite la stat ,evaziune fiscala cum este acel Ioan Boca hot cu tupeu,Dalasul fiind mic copil pe langa miliardele extorcate d e aceste cete de tilhari, Statului Roman.Romasilva este o oficina infractionala,ce a distrus d e paduri nu doar Moldova ci intreaga cuprindere.Infractiunile facute de Fluturul la Spit.de la Suceava ,acoperite de „organili” din zona care au si ele probabil”dalasurile”lor,sunt o proiectie a mediului infractional inca neajunsa la constienta profesiei lor.Toti s e balacesc in coruptie mare, frumoasa, bogata Moldova geme de saracie ,lipsuri,boli,plecare in lumea larga!.Coruptia locala a inghitit, asasinat cu lacomia pe acei deveniti zombi in a eradica si pedepsi coruptia:i-a inghitit imoralitatea ca o mlastina .

 14. Dragi Suceveni. Fiti pregătiți cu plasele. Din COCON va iesi, cat de curand, fluturele Flutur. Nu ratați momentul. Fiecare insectar cu fluturele lui.
  Ps. Ati vazut, în viata aceasta,vreun picior de procuror , PDL-ist, Securist, Pnl-ist sa demisioneze sau sa regrete sau sa-si asume barbateste faptele ? Daca n-ati vazut,nici n-o sa vedeti. Astia sunt intruchiparea, la suprelativ, a impertinentei,lipsei de responsabilitate, demagogiei, lipsei de profesionalism, urii fata de cetatean, patriei, a neputintei, a smenelor, a hotiilor, a aranjamentelor, a paraditorilor cu sânge rece.

 15. Un baron local de la Pesede….aaaa, nu e de la Pesede ? Ma scuzati…

 16. De ce nu va fi demis acest gropar al Bucovinei și de ce nu va avea nici o tresărire de onoare de a face acest act?
  Pentru că… este unul dintre „tovarășii așezați bine la locurili lor”.

  Care o fi locul esențial al acestui Boiernaș de Bucovina?

  Păi… poate doar cumătru-su Gerald Schweighofer să spună.
  Dar, nu va spune niciodată căci, nu-i așa, în cârdășia Ordinului „Pentru Merit” OMERTA este o virtute supremă.

  P-ormă, naibii, ce să mai taie Gerald în megafabricile lui de pustiit munții?
  Tulpină de păpădie?
  Frunze de rostopască?

  Haidibre, mă leși cu fleacuri dintr-astea cu … „demisii de onoare”?

 17. Si vor sa dam taxa de solidaritate ca sa aiba ei de unde fura, sa si intretina palatele de bugetari si pensiile speciale.Reduceti nene din salariile uriase ale bugetarilor care plimba hartii prin cladiri si institutii inventate ca sa aiba loc de munca beizadelele si nevestele si amantele.Auzi, penisle de 18.000 lei. Si ei ne cer taxa de solidaritate. Fir-ati ai drakului de hoti.

 18. Dacă dezvăluie vreun site web despre măgăriile făcute Werner, site-ul ăla e ca și închis. Werner-PNL să fure în liniște noaptea ca hoții. Noaptea ordonanțelor militare date chiar de guwerner. Flutur fură și el ca orice penalist care se respectă. Ca Absoulut Nimeni n-o să-l verifice.

 19. Fascistii drogati #rezist au vazut doar vila lui Dragnea, facuta inainte de a deveni politician…
  A lui Flutur, Videanu,si ale altora din PDL-PNL, nu le-au vazut…

 20. Stimabile nu pot crede curajul de a împărtăși, cu cei pentru care scrii , adevarul de ani si ani. Poate ar merita sa te concentrezi si pe propunerile făcute vedetelor anteniste a televiziunilor securiste pentru a ocupa functii de nababi fie la Bruxelles ..fie in România. Si daca tot ai deschis cutia pandorei nu te lasa timorat de popandacii limitați in gândire..toti cei.multi pentru sunt regizate emisiunile cu iz de izmene a seniorilor de peste 90 de ani.
  Jos Pălăria…

 21. Nu este de mirare, Flutur face parte din fostul FSN, devenit PD iar mai apoi PDL. PNL-ul veritabil trage acum ponoasele fuziunii cu ramura de dreapta a FSN redenumita PDL, ramura de stanga fiind in ccontinuare PSD. Sa fi uitat oare oamenii ca Basescu, Roman, Flutur, Udrea, Blaga, Berceanu si alti mari imbogatiti din jaf alaturi de PSD provin din PDL?

 22. Unde e Barna sau Bot sa faca ei anchete jurnalistice, sa filmeze cu drona? a da… sunt in izolare, ca niste cetateni model ce sunt. Nu cred ca detest ceva pe lumea asta mai mult decat duplicitatea oamenilor si faptul ca nu folosesc acelasi set de masuri pentru toti… dupa masa de manipulati care frecventa Pta Victoriei, ei cred ca toti PNListii, PDListii, PMPistii si USRistii sunt saraci lipiti si o fac din dragoste de tzara.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.