Pentru 4 persoane aveţi nevoie de următoarele ingrediente:
2 vinete
4 roșii
1 ardei galben
1 ardei roșu
4 căței de usturoi
4 linguri cu ulei de măsline
4 ouă întregi
Sare, piper
Pentru continuarea reţetei, citiţi aici
Pentru 4 persoane aveţi nevoie de următoarele ingrediente:
2 vinete
4 roșii
1 ardei galben
1 ardei roșu
4 căței de usturoi
4 linguri cu ulei de măsline
4 ouă întregi
Sare, piper
Pentru continuarea reţetei, citiţi aici
Comentariile sunt închise.
Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.
Reteta grozava, dar e recomandabil sa o preparam la vara, cu legume romanesti curate, nu cu ” trufandale ” aduse de cine stie unde.
Dar cum este cu ceapa? Care apare doar la final. Nu se spune cata ceapa. E secret?