Whitney Houston, condusă pe ultimul drum

Whitney Houston este condusă pe ultimul drum de rude şi prieteni.

Funeralii se ţin în biserica baptistă în care artista a cântat în copilărie, iar slujba a început la ora locală 12.00 (19.00, ora României).

Presa americană a anunţat că ceremonia religioasă de la funeraliile cântăreţei va fi difuzată în direct pe posturile de televiziune şi internet.

Whitney Houston a murit sâmbăta trecută, la vârsta de 48 de ani, de la un amestec de  Xanax cu alte medicamente puternice, obţinute cu prescripţie medicală, şi alcool, au raportat medicii legişti.

Printre cei prezenţi la funeralii se numără Alicia Keys, Kevin Costner, Dionne Warwick şi Aretha Franklin, naşa lui Whitney, cea care va cânta în timpul ceremoniei, potrivit Reuters.

Update: O sursă apropiată familiei cântăreţei a declarat, sub protecţia anonimatului, că Aretha Franklin nu mai intenţionează să participe la funeraliile lui Whitney Houston, informează AP.

De asemenea, a fost anunţată prezenţa altor staruri de pe întreg mapamondul, printre care, Stevie Wonder, Elton John, Beyonce, Oprah Winfrey şi Bill Cosby.

Sâmbătă dimineaţă, sicriul cântăreţei a ajuns la biserică, iar trupul neînsufleţit a fost adus de un car mortuar, escortat de motociclete şi limuzine negre.

Toate străzile din jurul bisericii sunt închise, iar pe un panou luminos, amplasat în faţa acesteia, se pot citi mesaje în memoria artistei.

Poliţişti călare stau în faţa bisericii, iar presa se află undeva în spatele unor bariere metalice.
Se pot vedea, de asemenea, standuri improvizate pe străzile din jur unde vânzătorii de suveniruri au adus poze şi tricouri imprimate cu chipul cântăreţei.

De asemenea, se comercializează CD-uri şi DVD-uri.

Fanii o pot urmări AICI, începând cu ora 19.00, ora României.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Adela Constantinescu 505 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.