Incident ieșit din comun în România

Un călător din trenul IR 1746 Baia Mare – București Nord a amenințat, miercuri seara, că aruncă în aer garnitura, după ce a fost prins fără bilet.  Incidentul șocant s-a petrecut miercuri seara, în gara Ploiești Vest.

„În urma unui control desfășurat de Poliția TF în scopul depistării călătorilor frauduloși, în trenul IR 1746 (Baia Mare – București Nord) a fost identificat un pasager care nu avea legitimație de călătorie. În timp ce călătorul era legitimat, acesta a sunat la Numărul de Urgență 112 și a amenințat că va arunca în aer trenul și metroul”, se arată într-un comunicat al CFR Călători transmis joi.

La sosirea trenului în gara Ploiești Vest, pasagerul recalcitrant a fost coborât din tren, preluat de poliție și condus la secție pentru cercetări.

Trenul de la Baia Mare a ajuns în Gara de Nord fără întârziere.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

2 Comentarii

  1. fura fiecare cum si ce poate..si unde tinea asta TNT ul bfre ..de s au speriet da moarte cei din jur?? sa nu spuneti ca undeva n dos..

  2. Decit sa-l duceti la sectie „pentru cercetari”, mai bine il duceati la cel mai apropiat psihiatru ! Citeva dusuri reci, citeva flacoane de calmante si ia sa vedeti cum devenea, din „terorist”, mielusel ! Da’ apropo, cu ce dorea sa arunce trenul si metroul in aer ? Cu cele citeva legaturi de praz si scrumbia afumata invelita in ziar, din papornita ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.