Sfârșit tragic pentru polițistul împușcat de iubită

Polițistul de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Olt, Bogdan Dumitrescu, care ar fi fost împuşcat în cap din greşeală de iubită în luna ianuarie, a murit, la Spitalul Clinic de Urgență Craiova, unde era internat.

Polițistul a decedat în condițiile în care starea sa de sănătate dădea semne de îmbunătățire. În urmă cu o săptămână, medicul Alexandru Cameniţă de la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, cel care l-a operat pe poliţist de trei ori, spunea că tânărul este stabilizat, „deschide ochii, simte durerea, pare că înţelege ce i se spune, dar nu comunică”. Familia polițistului făcea demersuri pentru a-l transfera la o clinică din străinătate.

Incidentul căruia i-a căzut victimă polițistul în vârstă de 32 de ani s-a produs pe 31 ianuarie, într-un aparatment închiriat.

Polițistul și iubita sa fusese alături de aceasta anterior în vizită la un cuplu unde s-a consumat băuturi alcoolice, iar la locuința unde a avut loc incidentul s-a descoperit o sticlă de băutură.
„Nu mă pot pronunţa dacă se aflau în stare de ebrietate, însă am prelevat şi probe de sânge, şi probe de urină pentru a stabili starea din acel moment. Cert este că s-au consumat băuturi alcoolice, pentru că la cercetarea la faţa locului s-a găsit şi o sticlă de bătură”, a spus după incident prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa.

Poliţistul a fost împuşcat în cap de iubita sa în timp ce s-ar fi jucat cu un pistol al bărbatului. Cei doi aveau o relaţie de puțin timp.

„Doar ei doi erau în locuinţă. S-au audiat doi martori. În prealabil, cei doi au mers în vizită la nişte prieteni, unde au mâncat cina şi s-au consumat şi băuturi alcoolice, după care au plecat. În momentul în care s-a întâmplat fapta, erau doar ei în domiciliul lui. După ceea ce s-a întâmplat, tânăra a sunat acei prieteni la care mersese în vizită şi aceştia sunt martori cheie, care ne-au putut da detalii. Ne-au spus că relaţia dintre ei nu a fost una tensionată nici pe parcursul vizitei, nici ulterior, când au plecat. Aşadar, din aceste informaţii pe care le deţinem până în prezent nu putem aprecia că fapta s-a comis cu intenţie. Nu era o relaţie veche, era o relaţie destul de fragedă”, a afirmat procurorul.

În urma incidentului, tânăra a fost operată la Spitalul Slatina, având o plagă împuşcată în palmă. Anchetatorii au stabilit că pistolul nu era din dotarea polițistului, ci personal, deţinut legal.

Polițistul fusese căsătorit în trecut și era tatăl a doi copii.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

1 Comentariu

  1. așa se întâmplă când în loc de „altceva” îi dai pistolul să se joace…ghinion !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.