Prima finalistă a Ligii Campionilor (VIDEO)

Real Madrid s-a calificat pentru a treia oară consecutiv în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a remizat, marţi, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), cu Bayern Munchen. În tur, Real Madrid a câştigat cu 2-1.

Golurile meciului au fost înscrise de Karim Benzema (11, 46), respectiv Joshua Kimmich (3), James Rodriguez (63). A doua finalistă va fi stabilită miercuri, dintre Liverpool şi AS Roma, după ce ”cormoranii” au câştigat în tur cu 4-1. Real Madrid este câştigătoarea ultimelor două ediţii ale competiţiei.

Echipele:

Real Madrid: 1. Keylor Navas – 17. Lucas Vazquez, 5. Raphael Varane, 4. Sergio Ramos (căpitan), 12. Marcelo – 8. Toni Kroos, 10. Luka Modric, 23. Mateo Kovacic (14. Casemiro, 73), 20. Marco Asensio (6. Nacho Fernandez, 88) – 9. Karim Benzema (11. Gareth Bale, 72), 7. Cristiano Ronaldo. Antrenor: Zinedine Zidane.
Rezerve neutilizate: 13. Casilla – 15. Theo Hernandez, 21. Borja Mayoral, 24. Dani Ceballos.

Bayern: 26. Sven Ulreich – 32. Joshua Kimmich, 4. Niklas Suele, 5. Mats Hummels, 27. David Alaba – 24. Corentin Tolisso (2. Sandro Wagner, 74), 6. Thiago Alcantara – 25. Thomas Mueller (căpitan), 11. James Rodriguez (8. Javi Martinez, 84), 7. Franck Ribery – 9. Robert Lewandowski. Antrenor: Jupp Heynckes.
Rezerve neutilizate: 22. Tom Starke – 13. Rafinha, 15. Lukas Mai, 19. Sebastian Rudy, 30. Niklas Dorsch.
Stadion: ”Santiago Bernabeu”, 81.000 spectatori
Liga Campionilor – semifinale (retur)
În tur: 2-1.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

2 Comentarii

  1. Real Madrid in anul 2018 are o singura sansa sa redevina pentru a treia oara consecutiv campioana continentului, iar in plan intern clubul catalan F.C. Barcelona a castigat Cupa Regelui si campionatul Spanie, Real Madrid fiind in disputa pentru podiumul campionatului. Cred ca echipa Real Madrid o super echipa de o valoare de multe sute milioane de euro ii datoreaza in procent mare din performantele din ultimii trei ani antrenorului, fost mare super fotbalist, Zinedine Zidane. Francezul, fost campion mondial cu echipa Frantei ca si jucator de fotbal, a reusit sa aseze in teren echipa Real Madrid, o echipa de super vedete mondiale in frunte cu portughezul Cristiano Ronaldo si poate castiga al treilea titlu consecutiv de campioana a Europei in finala probabil cu echipa britanica F.C Liverpool revelatia actualei campanii de calificare pentru finala de la … Kiev !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.